Print this page

Η κόρη της Kylie Jenner έχει ένα τέλειο κουκλόσπιτο που είναι ελάχιστα μικρότερο από το σπίτι μας!

Μπορεί η διάσημη μαμά της να βρίσκεται αυτές τις μέρες σε μια διαμάχη με το περιοδικό Forbes για το εάν η περιουσία της αγγίζει το ένα δισεκατομμύριο ή φτάνει μόλις (!!!) τα 900 εκατομμύρια δολάρια, όμως η μικρή Stormi δεν έχει τέτοιες έγνοιες! Η 2 ετών πιτσιρίκα ζει μια υπερπολυτελή ζωή στην εντυπωσιακή βίλα της μαμάς της, ενώ διαθέτει και ένα κουκλόσπιτο που πολλά κοριτσάκια της ηλικίας της (ή και πολύ μεγαλύτερα) θα ονειρεύονταν.

Το υπέροχο κουκλόσπιτο είναι το δώρο που της έκανε τη γιαγιά της, Kris Jenner, τα περασμένα Χριστούγεννα και βρίσκεται στην αυλή της έπαυλης όπου ζει η Stormi με τη μητέρα της. Και όμως κάθε κουκλόσπιτο που ονειρεύεται ένα μικρό κοριτσάκι, διαθέτει...

Εντυπωσιακή πρόσοψη

Για να μπει κανείς στο «σπιτάκι» της Stormi θα πρέπει να χτυπήσει το χρυσό ρόπτρο που στολίζει τη λευκή πόρτα. Εξωτερικά, το κουκλόσπιτο διαθέτει επίσης παράθυρα με μαύρα παραθυρόφυλλα και την επιγραφή «Welcome Freinds» (Καλωσορίσατε φίλοι) πάνω από την είσοδο.

Τεράστιο μέγεθος

 

Όπως μπορείτε να δείτε, το κουκλόσπιτο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να μπει ένας ενήλικας απλά σκύβοντας ελαφρά.

 

Εξοπλισμένη κουζίνα

Η Stormi έχει το χώρο και τα απαραίτητα για να καλέσει τις φίλες της για φαγητό! Υπάρχει κουζίνα και ψυγείο, τραπεζαρία αλλά κι ένα ζωγραφισμένο τζάκι για...ατμόσφαιρα!

Ξύλινη σοφίτα

 

Πολλοί ενήλικες ονειρεύονται να είχαν ένα μέρος όπου θα μπορούσαν να απομονωθούν μέσα στο σπίτι τους! Το κουκλόσπιτο της Stormi διαθέτει και από αυτό!

 

Bεράντα

Η βεράντα της σοφίτας έχει αρκετό χώρο για τη Stormi και τις φίλες της.

Δες μια περιήγηση στο κουκλόσπιτο της μικρής που δημοσίευσε η μαμά της στο προσωπικό της vlog πριν λίγους μήνες:

 

Media