Print this page

Η κόρη της Angelina Jolie φόρεσε το φόρεμα που είχε βάλει η μητέρα της στα Όσκαρ το 2014

Η Zahara μεγάλωσε και ανταλλάσσει ρούχα με τη διάσημη μαμά της.

Η Angelina Jolie είναι μια πολύ cool μαμά! Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε βλέποντας ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει στην κόρη της να φορέσει όχι απλώς ένα φόρεμά της αλλά ένα που είχε επιλέξει για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ το 2014.

Η ηθοποιός, μαζί με τρεις κόρες της, Zahara, Vivirnnr και Shiloh και τους γιους της, Maddox και Knox, βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Eternals”. Η ίδια φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα με την υπογραφή Balmain, όμως και το ρούχο της 16χρονης Zahara ήταν πολύ εντυπωσιακό και..κάπως γνώριμο. Ίσως επειδή πρόκειται για την Elie Saab τουλαέτα που είχε φορέσει η Jolie στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ πριν από 7 χρόνια.  

https://www.instagram.com/p/CVNOU_MIMy0/

Μάλιστα, δεν ήταν μόνο η Zahara που “ψώνισε” από τη ντουλάπα της μητέρας της για το συγκεκριμένο event, αφού και τα αδέρφια της φορούσαν ως επί το πλείστον vintage ρούχα, κάποια από τα οποία ήταν επίσης της μαμάς τους. Όπως το ρούχο της Siloh, ένα μπεζ φόρεμα της Gabriela Hearst, το οποίο η Angelina είχε βάλει τον περασμένο Ιούλιο σε μια εκδήλωση στη Γαλλία.Ανακυκλώσαμε τα παλιά μου πράγματα” είπε η ίδια σχολιάζοντας το look τους. Επιπλέον, αστειεύτηκε με το ρόλο της στην ταινία Eternals, λέγοντας ότι τα παιδιά της δεν έχουν δει την ταινία γιατί “ποιο παιδί θα ήθελε να δει τη μαμά του ντυμένη με μια ολόσωμη εφαρμοστή χρυσαφί φόρμα; Δεν την έχουν δει αλλά όταν η μαμά γυρίζει στο σπίτι με μια ελαστική φόρμα και χρυσά μαλλιά, σκέφτονται “τι τραβάς κι εσύ για το μεροκάματα!”, είπε. 

Κεντρική φωτο: Instagram/angelinajolie