Print this page

Αυτό το μωρό γεννήθηκε στις 22/2/22, στις 2 και 22

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα ξεχνάει τα γενέθλιά του.

Πόσο πιθανό είναι ένας άνθρωπος να γεννηθεί στις 2:22 π.μ. της 22ας Φεβρουαρίου 2022 (22/2/22); Κι όμως! Η ζωή πάντα ξεπερνά τη φαντασία. Η Judah Grace Spear είναι ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε το συγκεκριμένο λεπτό στη Βόρεια Καρολίνα, φέρνοντας χαρά στους γονείς της που την θεωρούν ήδη ένα πολύ τυχερό μωρό.

Για να γίνει το όλο θέμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, ο τοκετός έλαβε επίσης χώρα στην αίθουσα Νο. 2 του νοσοκομείου, σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook που ανέβηκε από το Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Cone Health Alamance.

«Σήμερα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο «διήμερο» για αυτό το νεογέννητο και την οικογένειά του!» To Cone Health Alamance Regional Medical Center έγραψε σε ανάρτηση στο Facebook την Τρίτη. "Η Judah Grace Spear γεννήθηκε στις 22/2/22 στις 2:22 π.μ. στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Alamance – στην αίθουσα τοκετού Νο 2!"

Η μαμά της Judah, Aberli Spear, είναι κι αυτή μια πολύ τυχερή γυναίκα, αφού έχει επιζήσει του λεμφώματος Hodgkin, ενός καρκίνου του λεμφικού συστήματος. Λόγω των θεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε, όπως χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, οι πιθανότητες να μπορέσουν αυτή και ο σύντροφός της, Hank Spear, να γίνουν γονείς ήταν περιορισμένες. «Επιλέξαμε αυτό το όνομα για τη μικρή επειδή στα εβραϊκά σημαίνει «έπαινος»», δήλωσε η ίδια,«Είναι το μωρό – θαύμα μας».

Η Aberli Spear, αν και θεωρούσε ότι θα ήταν καταπληκτικό να γεννήσει τη συγκεκριμένη ώρα σ' αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, δεν το είχε στο μυαλό της κατά τη διάρκεια της γέννας. «Άκουσα τις νοσοκόμες να ουρλιάζουν από ενθουσιασμό και αναρωτιόμουν τι συμβαίνει. «Την κοίταξα και σκέφτηκα, "Τι ώρα γεννήθηκε;"».

Η ημερομηνία "2/22/22" θα εμφανιστεί ξανά μετά από τέσσερις αιώνες - το 2422. Κι αυτό κάνει την άφιξη της Judah Grace Spear ακόμα πιο ξεχωριστή.