Print this page

Η κόρη της Kim Kardashian περπάτησε για πρώτη φορά στην πασαρέλα

Φυσικά, η διάσημη μαμά της τη χειροκρότησε από την πρώτη σειρά και ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram!

Τα παιδιά της οικογένειας Kardashian ευτυχώς (ή μήπως δυστυχώς;), δεν έχουν να αγχωθούν για το μέλλον τους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ασχοληθούν με το χώρο της σόουμπιζ, της ομορφιάς και της μόδας, όπως και οι υπόλοιποι από το σόι.

Η North West, η κόρη της Kim Kardashian έκανε ήδη το ντεμπούτο της στην πασαρέλα, αν και είναι μόνο πέντε ετών. Ήταν ένα από τα μοντέλα στο σόους της L.O.L. Surprise στο Λος Άντζελες. Πρόκειται για μια εταιρεία παιχνιδιών, πολύ αγαπητής από τα παιδιά στην Αμερική, της οποίας την διεύθυνση έχει αναλάβει η φίλη της Kim, Simone Harouche.

https://www.instagram.com/p/BoDoYafhgSh/?utm_source=ig_embed

Τα παιδιά που περπάτησαν στο catwalk φόρεσαν ρούχα εμπνευσμένα από αυτά που φορούν οι κούκλες της εταιρείας. Το σύνολο της North ήταν σαν αυτό της κούκλας Thrilla, που παραπέμπει στο στυλ του θρύλου της ποπ Michael Jackson.

Kim Kardashian Attends North West`s Runway Debut at The L.O.L. Surprise! Fashion Show 

https://www.instagram.com/p/BoDfOS0BgzM/?utm_source=ig_embed

Όπως δήλωσε μετά το σόου η περήφανη μαμά, η North αγαπάει πολύ τις κούκλες της συγκεκριμένες εταιρείας και ενθουσιάστηκε στην προοπτική να μεταμορφωθεί σε μία ζωντανή LOL Suprise κούκλα!

Kim Front Row

Kim Kardashian Attends North West`s Runway Debut at The L.O.L. Surprise! Fashion Show

Φυσικά, ο κόσμος του μόντελινγκ δεν είναι κάτι άγνωστο στη μικρή που έχει ήδη συμμετάσχει στην καμπάνια του οίκου Fendi, μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της Kris Jenner.