Print this page

7 μυστικά του στυλ που πρέπει να γνωρίζουν όλες οι μαμάδες

Μωρό, δουλειά, τρέξιμο, υποχρεώσεις και μερικά έξτρα κιλά... Ποια από εμάς έχει διάθεση να περιποιηθεί την εμφάνισή της κάθε πρωί; Κι όμως, μερικές φορές, ένα κομψό ρούχο είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να νιώσουμε καλύτερα για τον εαυτό μας -και κατά συνέπεια να γίνουμε καλύτερες μαμάδες. 

Διαλέξτε τα ρούχα της ημέρας από το προηγούμενο βράδυ

Όταν τρέχετε το πρωί για να ετοιμάσετε τα παιδιά για το σχολείο και παράλληλα να ετοιμαστείτε κι εσείς για το γραφείο δεν έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς. Γι' αυτό διαλέξτε τα ρούχα που θα φορέσετε αποβραδίς, όταν τα παιδιά θα πέσουν για ύπνο και θα έχετε το χρόνο και την ησυχία να αποφασίσετε.

Βάλτε τα αξεσουάρ κοντά στην εξώπορτα

mom4

Καλό είναι να έχετε μια μικρή συρταριέρα ή κρεμάστρα κοντά στην έξοδο όπου θα υπάρχει 3-4 αξεσουάρ (π.χ. μια τσάντα, ένα κόσμημα, ένα φουλάρι, ένα καπέλο) που θα μπορείτε να αρπάζετε καθώς βγαίνετε για να προσθέσετε αυτό το ξεχωριστό άγγισμα στυλ στο ντύσιμό σας. Κι ένα ακόμα tip: φροντίστε να είναι σε έντονα χρώματα! Μια μικρή έξτρα δόση χρώματος δεν βλάπτει ποτέ καμιά εμφάνιση!

Ποντάρετε σε κομμάτια που ταιριάζουν με πολλά στυλ

mom1

Ένα δερμάτινο τζάκετ, ένα τζιν πουκάμισο, μια μαρινιέρα, μια μπεζ καμπαρντίνα, ένα μαύρο skinny παντελόνι είναι κομμάτια-κλειδιά που μπορείτε να φοράτε σχεδόν κάθε μέρα χωρίς η εμφάνισή σας να είναι μονότονη γιατί έχουν την ικανότητα να "μεταμορφώνονται" ανάλογα με τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Μην αποχωρίζεστε τα ψηλά τακούνια σας

mom3

Ναι, δεν είναι πολύ πρακτικό να τρέχεις με τα παιδιά πάνω σε 8ποντες γόβες, εάν όμως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι μερικές φορές αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε καλύτερα για τον εαυτό σας, ακολουθήστε αυτό το tip: αφήστε ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια με χαμηλό τακούνι μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε μέσα στην ημέρα εάν διαπιστώσετε ότι τα τακούνια σας έχουν κουράσει.

Ή αντικαταστήστε τα με άλλα

mommy2

Εάν το να φορέσετε τακούνια ισοδυναμεί για εσάς... βασανιστήριο, μπορείτε να κερδίσετε σε πόντους και στυλ φορώντας flatforms που φέτος είναι πολύ στη μόδα. Τα μοκασίνια με μονοκόμματη ψηλή σόλα είναι σούπερ άνετα, ταιριάζουν εξίσου με φούστες, φορέματα, παντελόνια και βερμούδες.

Οι φόρμες είναι για το γυμναστήριο

mommy

Σίγουρα είναι πολύ άνετο να κυκλοφορείς όλη μέρα με μια φόρμα και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, όμως δεν είναι ιδιαίτερα κομψό -άσε που δεν σου επιτρέπει να διαπιστώνεις έγκαιρα ότι έχεις αρχίσει να παίρνεις κιλά! Για να νιώθετε πιο όμορφη και κομψή όταν βγαίνετε από το σπίτι με το μωρό ή μόνη σας για να κάνετε δουλειές, φορέστε ένα εξίσου άνετο παντελόνι σε φαρδιά γραμμή -αλλά τη φόρμα κρατήστε τη για τις εκδρομές ή τη γυμναστική σας.

Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα

mom2

Υπάρχουν μέρες που νιώθετε χάλια και θεωρείτε πως ό,τι κι αν φορέσετε δεν θα δείχνετε όσο κομψή κι ελκυστική θέλετε; Έχει συμβεί σε όλες μας! Η λύση; Επιλέξτε κάτι σε έντονο χρώμα! Σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση.