Print this page

Τα smart εσώρουχα είναι γεγονός!

Κατάλληλα για κάθε γυναίκα, τα smart lingerie της Triumph καλύπτουν κάθε ανάγκη και προσαρμόζονται σε κάθε σωματότυπο.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας "Comfort My Way" με βασικό θέμα την έννοια της άνεσης χωρίς συμβιβασμούς, η Triumph συνεχίζει να καινοτομεί παρουσιάζοντας τα smart lingerie, δηλαδή τα “έξυπνα” σχεδιασμένα εσώρουχα που επιτρέπουν στις γυναίκες να αισθάνονται απόλυτη άνεση και αυτοπεποίθηση, καθώς προσαρμόζονται στον κάθε σωματότυπο, αλλά και στις αλλαγές που βιώνει το σώμα μας καθημερινά.

Ενώ όλα στη ζωή μας γίνονται αναπόφευκτα ολοένα και πιο «έξυπνα» - smart κινητά, smart σπίτια, smart εφαρμογές - τα «έξυπνα» εσώρουχα που σχεδιάζει η Triumph έρχονται να προστεθούν ως έξυπνη λύση στις πραγματικές ανάγκες των γυναικών.

Τα εσώρουχά μας αποτελούν τη βάση για όλα όσα φοράμε και άρα, θα πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να μας προσφέρουν στήριξη και άνεση όλη μέρα, ανεξάρτητα από το πού είμαστε ή τι κάνουμε. Για αυτό χρειαζόμαστε smart lingerie που να μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε αλλαγή του σώματός μας, αλλά και στο πολυάσχολο πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας.

Το ειδικό ύφασμα και η τεχνολογία 4D του ιδιαίτερα δημοφιλούς Fit Smart προσφέρουν την απόλυτη στήριξη χωρίς μπανέλα, καθώς αγκαλιάζουν το σώμα, ακολουθώντας τις φυσικές του καμπύλες, ενώ το έξυπνο μεγεθολόγιό του από 01-05 καλύπτει 43 παραδοσιακά μεγέθη. Ειδικά αυτή τη σεζόν, το Fit Smart έρχεται ανανεωμένο με τις «ηλιόλουστες» αποχρώσεις του Bright Blue και Malaga.

Όπως καμία γυναίκα δεν είναι απόλυτα ίδια με κάποια άλλη, έτσι και τα σώματα μας είναι διαφορετικά και για αυτό τα εσώρουχα δεν θα πρέπει να μας περιορίζουν – το ακριβώς αντίθετο! Με τα καινοτόμα smart lingerie της Triumph, κάθε γυναίκα ανακαλύπτει την απόλυτη άνεση από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο μπαρ!