Print this page
Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 12:55

6 τρόποι να χρησιμοποιήσετε την πούδρα του μωρού για τον εαυτό σας Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Η βρεφική πούδρα είναι ένα από τα βασικά προϊόντα περιποίησης του μωρού. Ξέρατε όμως πόσες πολλές χρήσεις έχει και για τη μαμά; Προσθέστε την πούδρα του στο δικό σας νεσεσέρ γιατί, όπως και να το κάνουμε, και η μαμά θέλει τη φροντίδα της! 

Η βρεφική πούδρα έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και να αφήνει το δέρμα απαλά αρωματισμένο  -όχι μόνο του μωρού αλλά και το δικό σας. Επιπλέον, δοκιμάστε να τη χρησιμοποιήσετε για…

…να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ σας. Αφού ολοκληρώσετε το make up, με ένα φαρδύ πινέλο απλώστε μια λεπτή στρώση πούδρας στο πρόσωπο. Προσέξτε να μην βάλετε μεγάλη ποσότητα στο πινέλο γιατί θα φαίνεστε ξαφνικά υπερβολικά λευκή! Η πούδρα θα μείνει εκεί όλη μέρα και θα απορροφήσει τη λιπαρότητα που μπορεί να βγει στο πρόσωπο αργότερα, κι έτσι θα αποφύγετε τις γυαλάδες.

…να κάνετε πιο πυκνές τις βλεφαρίδες σας. Πριν απλώσετε τη μάσκαρα, ρίξτε λίγη βρεφική πούδρα πάνω στις βλεφαρίδες. Αμέσως θα γίνουν πιο έντονες και η μάσκαρα θα εφαρμοστεί πολύ ομοιόμορφα.

4bc90c98a49f3e7517eff03b1767dc89

…να κάνετε πιο αποτελεσματική την αποτρίχωση με κερί. Πριν ξεκινήσετε την αποτρίχωση, απλώστε μια στρώση πούδρας στην περιοχή που θα αποτριχώσετε. Η πούδρα θα επιτρέψει στο κερί να εφαρμόσει καλύτερα πάνω στην τρίχα, καταφέρνοντας να απομακρύνει και τις πιο κοντές.

…να φορέσετε τις γόβες σας χωρίς κάλτσες. Θέλετε να φορέσετε ένα βραδινό φόρεμα χωρίς καλσόν αλλά είστε σίγουρη ότι τα πόδια σας θα υποφέρουν; Απλώστε στο εσωτερικό των παπουτσιών σας λίγη βρεφική πούδρα πριν τα φορέσετε. Θα απορροφήσει την υγρασία κι έτσι το δέρμα των ποδιών δεν θα «κολλάει’ στη φόδρα του παπουτσιού κι επιπλέον θα μυρίζουν όμορφα!

e3f2e414985b9889b5ba53326df1c71e

…να αντικαταστήσετε το αποσμητικό. Δεν αντέχετε την αίσθηση του ιδρώτα αλλά έχετε ξεχάσει το αποσμητικό σας; Αρκεί να έχετε μαζί την τσάντα του μωρού που έχει μέσα την πούδρα του. Απλώστε λίγη στις μασχάλες και η υγρασία μαζί με τη δυσάρεστη αίσθηση και οσμή θα εξαφανιστεί!

…να δροσίσετε τα σεντόνια σας το καλοκαίρι. Τις καυτές καλοκαιρινές νύχτες, ρίξτε πάνω στο κρεβάτι σας λίγη πούδρα πριν πέσετε για ύπνο. Θα διατηρήσει τα σεντόνια σας δροσερά όλο το βράδυ!

 

 

Read 6739 times Last modified on Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2014 13:09
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni

Related items