Print this page
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 12:07

Πώς θα μείνει σταθερό το κόκκινο κραγιόν για πολλές ώρες Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Εφτά απλά tips για να είστε σίγουρη ότι κραγιόν σας θα μείνει στη θέση του όσο κι αν φάτε, πιείτε ή… φιλήσετε!

Δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος να κάνει μια γυναίκα πιο λαμπερή την εμφάνισή της από το να φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν. Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα που να χαλάσει το εύκολα το γιορτινό μακιγιάζ από ένα έντονο κραγιόν που δείχνει  να έχει ξεθωριάσει ή που ένα μείνει κυρίως στο πιρούνι ή το ποτήρι σας. Αν θέλετε κόκκινα, εντυπωσιακά χείλη για πολλές ώρες, δοκιμάστε αυτά τα απλά τρικ και να είστε σίγουρη ότι θα παραμείνει στη θέση του

Φροντίστε τα χείλη σας. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να απλωθεί το κραγιόν ομοιόμορφα και να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο είναι να δημιουργήσετε μια απαλή, λεία «βάση». Αν τα χείλη σας είναι ξηρά και σκασμένα, τότε το κραγιόν δεν θα φαίνεται ωραίο γιατί η υφή των χειλιών σας θα είναι ανάγλυφη. Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ, κάντε απολέπιση με ένα ειδικό προϊόν ή με ένα που θα φτιάξετε μόνη σας ανακατεύοντας μια μικρή ποσότητα από το lip balm σας με μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη. Το απλώνετε πάνω στα χείλη και κάνετε απαλό μασάζ με μια καθαρά μαλακή πετσέτα. Ξεπλένετε και βάζετε μια πλούσια στρώση lip balm.

Χρησιμοποιήστε ένα lip primer. Ίσως και να μην έχετε ξαναδοκιμάσει ένα τέτοιο προϊόν, όμως υπάρχει σε πολλές εταιρείες καλλυντικών και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει το κραγιόν να διαρκεί. Το βάζετε στα χείλη πριν από το κραγιόν σας.

Βάψτε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μολύβι. Το μολύβι χειλιών βοηθάει να δημιουργηθεί ένα όριο γύρω από τα χείλη ώστε το κραγιόν να μην απλωθεί εύκολα προς τα πάνω, προς τα κάτω ή προς τις γωνίες του στόματος. Για ακόμα πιο σταθερό αποτέλεσμα, περάστε με το μολύβι μια ελαφριά στρώση χρώματος σε όλη την επιφάνεια των χειλιών –πριν το κραγιόν. Η απόχρωση που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι ίδια με του κραγιόν ή και ελαφρώς πιο σκούρα.

Επιλέξτε ένα κραγιόν μακράς διάρκειας. Είναι σχεδιασμένα για να διαρκούν πολύ –αν και δεν θα παραμείνουν στα χείλη όλο το βράδυ, χωρίς να κάνετε και τα υπόλοιπα που σας προτείνουμε. Το πρόβλημα με αυτά τα κραγιόν είναι ότι ξηραίνουν τα χείλη, γι’ αυτό βάλτε μια πολύ μικρή ποσότητα από διάφανο lip balm στο κέντρο –αφού βάλετε το κραγιόν σας.

Βάλτε δύο στρώσεις χρώματος. Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε το κραγιόν σας ώστε να διατηρηθεί για ώρες είναι να απλώσετε μια στρώση, να πιέσετε τα χείλη σε ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια να απλώσετε άλλη μία. Εάν θέλετε ματ αποτέλεσμα, πιέστε τα χείλη σε χαρτομάντιλο άλλη μια φορά αφού βάλετε τη δεύτερη στρώση.

Διατηρήστε τα χείλη ενυδατωμένα. Έχετε πάντα μαζί σας ένα ενυδατικό lip balm και απλώνετέ το συχνά στα χείλη, όταν τα νιώθετε ξηρά, πάνω από το κραγιόν σας. Για να είναι η επιδερμίδα τους πάντα ενυδατωμένη είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να πίνετε πολύ νερό!

Προσέξτε πώς σκουπίζεστε όταν τρώτε. Εάν θέλετε το κραγιόν σας να έχει παραμείνει στα χείλη και αφού τελειώσετε το φαγητό σας, βεβαιωθείτε ότι για να καθαρίσετε το στόμα σας δεν τρίβετε με την πετσέτα τα χείλη αλλά απλώς την πιέζετε με πολύ ελαφριές κινήσεις.

 

 

 

Read 7810 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni

Related items