Print this page
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 11:26

Το σωστό μακιγιάζ για να δείχνετε κούκλα στις φωτογραφίες! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Ποια δεν θέλει να δείχνει «θεά» στις φωτογραφίες; Με αυτά τα τρικ στο μακιγιάζ μπορείτε να βγαίνετε τόσο όμορφη που θα τις εκτυπώνετε σε μεγέθυνση! 

Βάψτε πρώτα τα μάτια σας. Εάν περάσετε τη σκιά και τη μάσκαρα πριν βάλετε μέικ απ στο πρόσωπο, θα δείχνετε πιο φρέσκια, αφού μπορείτε να καθαρίσετε πιο εύκολα τα υπολείμματα που ίσως πέσουν στα μάγουλα ή κάτω από τα μάτια σας. Προτιμήστε μια απαλή σκιά σε φυσική απόχρωση και ξεκινήστε με μια μικρή ποσότητα –δεν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι «βαρύ» γιατί θα δείχνετε μεγαλύτερη.

 

Περάστε με μολύβι την εσωτερική γραμμή των βλεφάρων. Θα τονίσει άμεσα το βλέμμα σας, θα κάνει το σχήμα των ματιών σας να δείχνει πιο έντονο και τις βλεφαρίδες σας πιο πυκνές.

 

Βάλτε μέικ απ και στους λοβούς των αφτιών σας. Εάν όλο το πρόσωπό σας είναι μακιγιαρισμένο ενώ τα αφτιά παραμένουν στη… φυσική σας κατάσταση είναι πιθανό στις φωτογραφίες σας να δείχνουν σαν «ξένο σώμα» επάνω σας. Απλά, χρησιμοποιήστε την ίδια βάση που βάλατε και στο πρόσωπο ώστε η εικόνα της επιδερμίδας σας να είναι ενιαία και άψογη.

 

Βάλτε πολλές στρώσεις μάσκαρα. Αφού τελειώσετε με τη σκιά και το μολύβι ματιών, βάλτε μερικές στρώσεις μάσκαρα που «ανοίγει» το βλέμμα και θα μετατρέψει τα μάτια στο σημείο που θα τραβάει την προσοχή στη φωτογραφία σας. Μην ξεχνάτε: αν είναι να βγάλετε φωτογραφία χωρίς μάσκαρα, καλύτερα να μη βγάλετε καθόλου!

 

Μη βάλετε σκιά στην εσωτερική γωνία των βλεφάρων. Σε ένα «κλασικό» μακιγιάζ, συνηθίζουμε να βάζουμε μια απαλή μπεζ, ροζ ή λευκή σκιά στην εσωτερική γωνία των επάνω βλεφάρων. Εάν όμως σας ενδιαφέρει να φαίνεστε όμορφη στην κάμερα, καλύτερα να την αποφύγετε, γιατί το αποτέλεσμα συνήθως δεν «γράφει» καλά. Προτιμήστε σ’ αυτή την περιοχή να χρησιμοποιήσετε αϊλάινερ για να «φωτίσετε» το βλέμμα σας.  

 

Δημιουργήστε «γωνίες» με το ρουζ.  Ακόμα κι αν πρόκειται να βγάλετε ασπρόμαυρη φωτογραφία, χρειάζεστε το ρουζ γιατί θα σας βοηθήσει να τονίσετε το περίγραμμα και τις γωνίες του προσώπου σας. Επιλέξτε μια απόχρωση πιο σκούρα από αυτή που θα βάζατε για να βγείτε βόλτα ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο έντονο και να αναδεικνύεται μέσα από τη φωτογραφική μηχανή. Για να το βάλετε σωστά, χαμογελάστε πλατιά και, αφού τινάξετε την σκόνη που περισσεύει αφού βουτήξετε μέσα το πινέλο σας, απλώστε το στην κορυφή των ζυγωματικών με κατεύθυνση προς τα αφτιά και σταματώντας το λίγο πριν τις ρίζες των μαλλιών. Περάστε μια ελαφριά στρώση στα σημεία που βλέπει ο ήλιος, δηλαδή το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. 

 

 «Γεμίστε» τα φρύδια σας. Η σωστή γραμμή των φρυδιών δίνει έμφαση στη δομή του προσώπου και τονίζει το βλέμμα. Χρησιμοποιήστε μολύβι, σκιά ή μάσκαρα φρυδιών για να τα κάνετε να δείχνουν πιο έντονα και μακριά.

Βάλτε ένα διάφανο γκλος στα χείλη. Τα χείλη που δείχνουν «υγρά» χαρίζουν φρεσκάδα και λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Ανεξάρτητα από το κραγιόν που θα επιλέξετε, μην παραλείψετε να προσθέσετε μια πλούσια στρώση διάφανο γκλος λίγο πριν το «κλικ».

 

 

Read 4895 times Last modified on Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 11:27
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni

Related items