Print this page
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 21:20

6 απλά tips ομορφιάς για κουρασμένες μαμάδες Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Πώς να δείχνετε σαν να έχετε κοιμηθεί καλά –ενώ κάτι τέτοιο έχει να συμβεί εδώ και μήνες…

Η κούραση και η αϋπνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μιας νέας μαμάς. Κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνισή της. Για εκείνες τις περιστάσεις όμως που θέλετε να δείχνετε φρέσκια και ξεκούραστη –σαν να μην έχετε ξεχάσει τι πάει να πει «8 ώρες συνεχόμενου ύπνου»- μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτά τα απλά beauty tips:

Κάντε μια ενυδατική μάσκα

Δεν είναι μόνο η κούραση αλλά και οι ορμονικές αλλαγές που συντελούνται μετά τον τοκετό που προκαλούν κατακράτηση υγρών και πρήξιμο στο πρόσωπο. Για να το αντιμετωπίσετε, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική μάσκα σε μορφή κρέμας, την οποία μπορείτε να απλώσετε στο πρόσωπο πριν κοιμηθείτε και να την αφήσετε να δράσει όλη τη νύχτα. Το πρωί, θα δείχνετε ξεκούραστη και λαμπερή (ανεξάρτητα από το πόσες φορές χρειάστηκε να διακόψετε τον ύπνο σας).

Κάντε το κόλπο με το κουτάλι

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια έχουν πια γίνει το σήμα-κατατεθέν σας; Λίγο πριν βγείτε από το σπίτι για εκείνον τον καφέ με τις φίλες σας που περιμένατε πώς και πώς, ακουμπήστε το κυρτό τμήμα ενός κουταλιού (που θα έχετε προνοήσει να αφήσετε μερικές ώρες στο ψυγείο) πάνω στα μάτια σας. Η επιδερμίδα της περιοχής θα σφίξει άμεσα και οι φίλες σας θα τα χάσουν με το πόσο φρέσκια δείχνετε!

Σβήστε τους μαύρους κύκλους

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια πάνε «πακέτο» με τους μαύρους κύκλους. Για να τους εξαφανίσετε, βάλτε μια μικρή ποσότητα κονσίλερ στο κάτω βλέφαρο και απλώστε το με απαλές κινήσεις χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας.

"Ανοίξτε" το βλέμμα σας

Τι κι αν έχουν γίνει σαν… κουμπότρυπες από την κούραση, μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα σας πιο έντονο, εάν γυρίσετε με το ειδικό ψαλιδάκι τις βλεφαρίδες σας και τις περάσετε με δυο-τρεις στρώσεις μαύρη μάσκαρα.

Μακιγιάζ σε 5’’

Οι κρέμες ΒΒ εξασφαλίζουν ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη με μια κίνηση. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε στη διάθεσή σας πολύ χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε στον εαυτό σας, απλώνοντας μόνο μια τέτοια κρέμα το πρωί δείχνετε περιποιημένη και πιο ξεκούραστη. Ολοκληρώστε με ένα κραγιόν σε απαλή ροζ απόχρωση και… είστε έτοιμη! Απλώστε το με το δάχτυλο και ό,τι περισσέψει, τρίψτε το στα ζυγωματικά για να δείχνετε ακόμα πιο φρέσκια.

Βγάλτε σωστά τα φρύδια σας

Μια επίσκεψη σε μια αισθητικό για να δώσει τέλειο σχήμα στα φρύδια σας είναι αληθινή «επένδυση» σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας γιατί δεν χρειάζεται να το κάνετε συχνά, ενώ έχοντας ωραία φρύδια αναβαθμίζεται αμέσως ολόκληρο το πρόσωπο.

Read 3966 times Last modified on Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 21:56
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni

Related items