Print this page
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 16:52

Θα τολμήσεις να βγεις σε μια σημαντική έξοδο χωρίς μακιγιάζ;

Written by
Rate this item
(0 votes)
Η bioten μας προκαλεί να το τολμήσουμε και μετά να προσκαλέσουμε τις φίλες μας να κάνουν το ίδιο! #biotennaturalskin 

Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι για σένα να βγεις για ποτό ή να πας στο γραφείο χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Για τις περισσότερες από εμάς, όχι και τόσο, αφού έχουμε συνηθίσει σε μια εικόνα του εαυτού μας όπως πιστεύουμε ότι «πρέπει να είναι», και έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι «περιποιημένη» σημαίνει «μακιγιαρισμένη».  

Κι όμως, δεν είναι αυτή η φύση μας! Η φυσική μας επιδερμίδα δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβουμε, αλλά ένα κομμάτι του εαυτού μας για το οποίο πρέπει είμαστε περήφανες!

Η bioten βρίσκεται στην ιδανική θέση να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ομορφιάς και να μας εμπνεύσει να δούμε τον εαυτό μας αλλιώς. Έτσι, φέτος δημιούργησε μια ξεχωριστή εκστρατεία για να βοηθήσει κάθε γυναίκα να νιώσει αυτοπεποίθηση για τη φυσική της επιδερμίδα.  

Στα πλαίσια της ευρύτερης κοινότητας Love Your Skin που μας καλεί να αγαπήσουμε την επιδερμίδα μας, η bioten καλεί όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν τη μεγάλη πρόκληση και να τολμήσουν να βγουν σε μια σημαντική έξοδο χωρίς μακιγιάζ! Αφού κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση και την απαθανατίσουν σε selfie, με τη σειρά τους θα προκαλέσουν τις φίλες τους να κάνουν κι αυτές το ίδιο.

Πάρε κι εσύ μέρος στη μεγάλη πρόσκληση, κάνοντάς κλικ εδώ ή με το hashtag #biotennaturalskin σε Instagramtwitter ή το facebook page της bioten.

Πρόκειται για μια «άσκηση αυτοπεποίθησης» για να δημιουργήσουμε επιτέλους ένα ρεαλιστικό self-image, να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και να μάθουμε να τον εκτιμάμε όπως είναι. Αφού ολοκληρωθεί η ενέργεια θα δούμε τα αποτελέσματα σε video που θα γιορτάζει την εμπειρία του να νιώθουμε φυσικά όμορφες!


Γιατί η ομορφιά είναι στη φύση μας!

Read 3237 times Last modified on Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 18:05
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni

Related items