Print this page
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 19:33

Keractive Cream & Revital Cream για τα πόδια σας μόνο

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ήρθε η Άνοιξη και είναι ώρα σιγά-σιγά να βγάλουμε τα σανδάλια και τα πέδιλά μας από τη ντουλάπα και να ανανεωθούμε με πολύχρωμα πεντικιούρ! Καιρός να προετοιμαστούμε με μια ολοκληρωμένη περιποίηση ποδιών. Καιρός λοιπόν, να μπούμε στο φαρμακείο για να βρούμε την all time classic σειρά περιποίησης ποδιών Frezyfeet της FREZYDERM. Φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και ενεργά συστατικά αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό, που χαρίζει υγιή και όμορφα πόδια για super καλοκαιρινές εμφανίσεις. 

Αρχικά, ξεκινήστε με την Keractive Cream της FREZYDERM, το βασικό προϊόν της σειράς, για να απομακρύνετε συμπτώματα σκληρύνσεων και ξηροδερμίας και να αποκτήσετε μαλακά πέλματα σαν βαμβάκι. Με σύνθεση πλούσια σε κερατολυτικά δραστικά, μαλακτικά, ενυδατικά και αναπλαστικά ενεργά συστατικά, η Keractive Cream απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα και περιποιείται ήπια τους κάλους και τις σκληρύνσεις προστατεύοντας από τραυματισμούς και μολύνσεις. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα 2 φορές την ημέρα για 2-3 ημέρες, ενώ συνεχίστε την εφαρμογή της κρέμας μία φορά την ημέρα για απαλά πόδια όλο το χρόνο!

Frezyderm Frezyfeet Keractive Cream web

Για μία πλήρη και ολοκληρωμένη φροντίδα ποδιών συνεχίστε με την αναπλαστική κρέμα Revital Cream της FREZYDERM, το απόλυτο must-have για βελούδινες φτέρνες. Για να απολαύσετε ακόμα περισσότερο την ανανεωμένη επιδερμίδα σας τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, η κρέμα Revital Cream θα σας χαρίσει πλούσια ενυδάτωση, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιήσει τη σύνθεση κολλαγόνου και θα αναπλάσει τις δερματικές ρωγμές. Χρησιμοποιώντας την Revital Cream θα δείτε την επιδερμίδα σας να αναδομείται και την ελαστικότητά της να βελτιώνεται άμεσα. Χρησιμοποιήστε, μετά την απολέπιση με την Keractive Cream, και κάντε ελαφρύ μασάζ στα πέλματα και τα σημάδια της ξηροδερμίας. Ρωγμές, σκασίματα και σχισίματα, θα αποτελούν πλέον παρελθόν και οι φτέρνες σας θα είναι και πάλι λείες και απαλές.

Frezyderm Frezyfeet Revital cream print

Έξυπνα Tips για την Άνοιξη!

Παράλληλα με τη χρήση της σειράς Frezyfeet της FREZYDERM, υπάρχουν και μερικές ακόμα συμβουλές, που μπορείτε να ακολουθήσετε, για να διατηρήσετε τα πέλματά σας ενυδατωμένα και όμορφα.

·        Προσπαθήστε να αποφύγετε ανθυγιεινές συνήθειες, όπως το κάπνισμα και την κατανάλωση καφέ και αλκοόλ καθώς αφυδατώνουν έντονα το δέρμα σας και επηρεάζουν την κυκλοφορία του αίματος.

·        Καλό θα ήταν να μην φοράτε συχνά μυτερά ψηλοτάκουνα και να μην ταλαιπωρείτε τα πέλματά σας με πολύωρη ορθοστασία.

·        Αντιθέτως, καταναλώνετε άφθονο νερό, φρούτα και λαχανικά μέσα στην ημέρα για να κρατήσετε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο.

·        Τέλος, εκμεταλλευτείτε το χρόνο που είστε στο γραφείο, κάνοντας μικρές διατατικές ασκήσεις στα πέλματά σας για να χαλαρώσετε τους μύες σας!

 

Η συχνή φροντίδα των πελμάτων με τη σειρά Frezyfeet της FREZYDERM αναλαμβάνει να εξαφανίσει αποτελεσματικά τα συμπτώματα σκληρύνσεων και ξηροδερμίας χάρη στα συστατικά της. Πέλματα, γόνατα και αγκώνες αποκτούν ανανεωμένη όψη και φέρνουν το Καλοκαίρι και τα πέδιλα λίγο πιο κοντά! Ψηλοτάκουνα πέδιλα ή έθνικ σανδάλια, γαλλικό πεντικιούρ ή pop βερνίκι, μη ξεχάσετε να τα συνδυάσετε με τα προϊόντα της σειράς Frezyfeet!

Read 3218 times Last modified on Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 19:38
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni