Print this page
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 19:39

Lanes Kcaligram Day & Night: Ολοκληρωμένο σύστημα αδυνατίσματος Ημέρας & Νύχτας

Written by
Rate this item
(0 votes)
Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι υπάρχει ένα μυστικό για το οποίο 9 στις 10 γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι καταπολεμά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» από την 1η κιόλας εβδομάδα, ενώ σε μόλις 4 εβδομάδες επιτυγχάνει απώλεια έως και -3 εκατοστά; 

Το μυστικό βρίσκεται στο Kcaligram Day & Night, το νέο πρωτοποριακό σύστημα αδυνατίσματος της Lanes. Το φετινό καλοκαίρι θα σας μείνει αξέχαστο, αφού η άφιξη της καινοτομικής πρότασης αδυνατίσματος Kcaligram Day & Night θα αποτελέσει την αφετηρία για την απόκτηση της καλλίγραμμης σιλουέτας που πάντα επιθυμούσατε. Πείτε «αντίο» στα περιττά κιλά και στην ενοχλητική κυτταρίτιδα, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερο κόπο!

Η απώλεια βάρους και η διατήρηση μιας καλλίγραμμης σιλουέτας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες, αφού οι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν τους επιτρέπουν να φροντίζουν τον εαυτό τους όσο θα ήθελαν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αυξομειώσεις στο βάρος και εμφάνιση όψης «φλοιού πορτοκαλιού», μεγάλου «εχθρού» κάθε γυναίκας.

Το Lanes Kcaligram Day & Night είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα αδυνατίσματος με 24ωρη δράση μέσω στοχευμένης αγωγής Ημέρας & Νύχτας. Το σύστημα περιλαμβάνει συμπλήρωμα διατροφής με στοχευμένη φόρμουλα ημέρας και νύχτας με συστατικά που συμβάλλουν στο μεταβολισμό του λίπους για δράση εκ των έσω και κρέμα τοπικής εφαρμογής για εξωτερική χρήση, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται και δουλεύουν μαζί μέρα – νύχτα για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Kcaligram DayNight

Το συμπλήρωμα διατροφής Kcaligram Day & Night αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό καινοτόμων συστατικών, καθώς περιέχει το επιλεγμένο φυτικό συστατικό garcinia cambogia, εκχυλίσματα πράσινου καφέ και μούρων acai berry, καθώς επίσης L-καρνιτίνη και τα ιχνοστοιχεία χρώμιο & ψευδάργυρο, σύνθεση μοναδική για την κατηγορία του. Τα ευεργετικά συστατικά του στοχεύουν στην καύση λίπους και την απώλεια βάρους, προάγοντας την ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του οργανισμού.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και συντηρητικά.

Παράλληλα, η κρέμα τοπικής εφαρμογής με το σύμπλεγμα LIPODEFENCE & με 100% φυσικό εκχύλισμα acai berry έχει ευεργετικά οφέλη, καθώς έχει αποδειχθεί κλινικά η αποτελεσματικότητα της:  9 στις 10 γυναίκες επιβεβαιώνουν ότι καταπολεμά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» από την 1η εβδομάδα χρήσης ενώ σε μόλις 4 εβδομάδες επιτυγχάνεται απώλεια έως και -3cm από την περιφέρεια των μηρών, γοφών και κοιλιάς και -1cm από την περιφέρεια των χεριών. Πλήρης αναδιαμόρφωση σιλουέτας σε μόλις 4 εβδομάδες!

Kcaligram DayNightcream

Το ολοκληρωμένο σύστημα Kcaligram Day & Night διατίθεται στα φαρμακεία στην εξαιρετικά προσιτή τιμή των 28,50€ για αγωγή ενός μήνα.

Αφήστε το Lanes Kcaligram Day & Night να κάνει όλη τη δουλειά και απολαύστε πιο ξένοιαστες  από ποτέ αυτό το καλοκαίρι!

Lanes, σε συμπληρώνει!

Read 3599 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni