Print this page
Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 14:21

Μυστικά ομορφιάς από διάσημες μαμάδες Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Συμβουλές από αυτές που σίγουρα γνωρίζουν καλύτερα!

Παιδιά, δουλειές, επαγγελματικές υποχρεώσεις... Δεν είναι πάντα εύκολο για μια μαμά να βρίσκει χρόνο για να φροντίσει τον εαυτό της. Αυτά τα απλά τρικ που αποκαλύπτουν μερικές από τις πιο διάσημες μαμάδες θα μας βοηθήσουν όλες να δείχνουμε πιο όμορφες κάθε μέρα!

Blake Lively

fm blake

Ακόμα κι αν έχει στη διάθεσή της μια ολόκληρη ομάδα από επαγγελματίες που ασχολούνται με την ομορφιά της, όπως δηλώνει σε συνέντευξή της, η σταρ που έχει ήδη μια κόρη ενώ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, επιμελείται μόνη της τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Το μυστικό της για τις τέλειες κυματιστές μπούκλες της: μετά το λούσιμο βάζει αφρό στις ρίζες των μαλλιών και στη συνέχεια τα στεγνώνει με το πιστολάκι. Στη συνέχεια, τα πιάνει σε ένα ψηλό κότσο και λίγο πριν ετοιμαστεί τα λύνει και τα χτενίζει με μια χοντρή βούρτσα.

Jessica Alba

fm alba

Τι κι αν είναι σταρ; Η Jessica Alba αναγκάζεται να σηκώνεται κάθε πρωί στις 5:15 για να προλάβει τις υποχρεώσεις των δύο παιδιών της και της επιχείρησής της The Honest Company. Έτσι, δεν έχει παρά ελάχιστα λεπτά να αφιερώσει στο μακιγιάζ. Για να είναι έτοιμη στα γρήγορα, βάζει στο πρόσωπό της primer, ενυδατική κρέμα με χρώμα και κονσίλερ. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί μια σκιά για να δώσει ένταση στα φρύδια της, ρουζ και μάσκαρα. Οολοκληρώνει με ένα κραγιόν το οποίο απλώνει με το δάχτυλο και... έτοιμη!

 

Drew Barrymore

fm drew

H μαμά της Olive και της Frankie είναι γνωστή στο Χόλιγουντ για το απλό, ανεπιτήδευτο στυλ της. Έτσι, το μακιγιάζ για εκείνη δεν είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά της. Το μόνο που κάνει είναι να βάζει μια γραμμή eyeliner στην εσωτερική γωνία του πάνω βλεφάρου, που «ανοίγει» το βλέμμα και κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο ξεκούραστο.

 

Adele

fm adele

Η διάσημη μαμά του μικρούλη Angelo είναι διάσημη για δύ πράγματα: την εκπληκτική φωνή της και το πάντα επιμελημένο μακιγιάζ της. Ο προσωπικός της μακιγιέρ Michael Ashton στο σάιτ του http://www.michaelashtonbeauty.com/home/ αναφέρει συχνά τα προϊόντα και τις τεχνικές που χρησιμοποιείς για το look που δημιουργεί στις εμφανίσεις της.

 

Carrie Underwood

fm carrie

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, μετά τη γέννηση του γιου της πριν λίγους μήνες, άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή της -ανάμεσα στα οποία και τη ρουτίνα της ομορφιάς της- προκειμένου να γίνει η καθημερινότητά της λιγότερο κουραστική και πιο αποτελεσματική. Για το μακιγιάζ της πλέον χρησιμοποιεί μόνο βάση, bronzer και μάσκαρα, αφού, όπως λέει, υπάρχουν μέρες που πρέπει να βαφτώ κρατώντας στην αγκαλιά μου το μωρό.

 

Kate Hudson

 fm hudson

Όταν δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί, η Kate Hudson περιορίζει το μακιγιάζ της στα απολύτως απαραίτητα: μια ενυδατική κρέμα και μάσκαρα. Το μυστικό της είναι να βάζει πολλές στρώσεις μάσκαρα για να φαίνονται τα μάτια της πιο μεγάλα. 

Read 3732 times Last modified on Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 11:37
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni

Related items