Print this page
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 13:49

Σγουρά μαλλιά; 10 μυστικά για μπουκλάκια λαχταριστά! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Σωστή φροντίδα για να τιθασεύσετε τα κατσαρά μαλλιά!

Ελαφρώς κυματιστά, «σπαστά» ή με μπούκλα, κοντά ή μακριά, τα σγουρά μαλλιά είναι πάντα εντυπωσιακά. Δεν είναι λίγες εκείνες που ενώ είναι προικισμένες με αυτά, θα έδιναν τα πάντα για να αποκτήσουν ολόισια μαλλιά, μειώνοντας το χρόνο που αφιερώνουν στο χτένισμά τους και να γλιτώσουν από πολλά προβλήματα, όπως για παράδειγμα το φριζάρισμα.

Για να μην παιδεύεστε πια και να μπορέσετε να τα διατηρήσετε για πάντα υγιή, δείτε τα 10 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1) Σαμπουάν για μπούκλες

Πολλά κοινά προϊόντα για το λούσιμο είναι πιθανό να αφαιρέσουν τη φυσική υγρασία από την τρίχα. Προτιμήστε σαμπουάν που δεν περιέχει θείο, αφού δυσκολεύει στην ενυδάτωση της τρίχας.

2) Προσέξτε πολύ με το χτένισμα

Χρησιμοποιήστε μια φαρδιά χτένα για να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας όταν αυτά είναι υγρά και έχετε απλώσει το conditioner. Χτενίστε τα από τις άκρες προς τα πάνω.

3) Όχι στο καθημερινό λούσιμο

Ενώ για κάποιες γυναίκες το καθημερινό λούσιμο είναι απαραίτητο και αδιαπραγμάτευτο, αν έχετε σγουρά μαλλιά, θα πρέπει να το περιορίσετε, γιατί αυτό μειώνει τον όγκο τους και αφαιρεί την υγρασία. Αν χρειάζεστε απλά λίγη ανανέωση εφαρμόστε ένα leave-in conditioner.

Διαβάστε τη συνέχεια στο fit123.gr

Read 8021 times Last modified on Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 11:19
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni