Print this page
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 07:48

Εσύ, ήξερες ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Bio-Oil;

Written by
Rate this item
(0 votes)
Μα τι άλλο; Τα φυσικά του συστατικά!
Το Bio-Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας που εμπιστεύονται όλες οι γυναίκες, από την πρώτη κιόλας χρήση, αφού συνδυάζει αποτελεσματικά τη θεραπεία με την ομορφιά! Η μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες Α και Ε και τα έλαια καλέντουλας, λεβάντας, δεντρολίβανου και χαμομηλιού, είναι το μεγάλο μυστικό επιτυχίας του αγαπημένου BioOil.

Η καλέντουλα, είναι ένα κορυφαίο, θεραπευτικό έλαιο, πασίγνωστο για την ενυδατική, καταπραϋντική κι ευεργετική δράση του στο δέρμα, αφού προσδίδει μοναδική απαλότητα και ελαστικότητα, λόγος που το κάνει να αποτελεί βασικό συστατικό για την αντιμετώπιση των ραγάδων. Η λεβάντα θεωρείται ένα από 20 σημαντικότερα θεραπευτικά βότανα και είναι το μοναδικό αιθέριο έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και αδιάλυτο πάνω στο δέρμα. Το δενδρολίβανο επίσης, βελτιώνει τοπικά την κυκλοφορία του αίματος, ενώ το χαμομήλι αποτελεί άριστη επιλογή για τη φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών, με γνωστές θεραπευτικές και καθαριστικές ιδιότητες.

Ταυτόχρονα, οι βιταμίνες Α και Ε είναι οι δύο απόλυτα απαραίτητες βιταμίνες για κάθε προϊόν περιποίησης. Η βιταμίνη Α διαθέτει αντιγηραντική και αναπλαστική δράση και η βιταμίνη Ε, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές αφού βοηθά τις υπόλοιπες βιταμίνες που περιέχονται στο Bio-Oil να απορροφώνται αποτελεσματικότερα, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Το απόλυτο μυστικό όμως κάθε σταγόνας Bio-Oil, βρίσκεται στο καινοτόμο, παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό PurCellin Oil™. Χάρις σε αυτό, τα θεραπευτικά του συστατικά μπορούν να διεισδύσουν ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, προσφέροντας βαθιά θρέψη και βελούδινο αποτέλεσμα που διαρκεί, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει 332 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και έχει γίνει το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων σε 24 χώρες.

Γι’ αυτούς, αλλά και για ακόμα περισσότερους λόγους, έχει κατακτήσεις τις καρδιές των γυναικών εδώ και χρόνια, αφού απαντά σε όλες τις προκλήσεις! Από την καθημερινή ενυδάτωση της αφυδατωμένης επιδερμίδας, τη θρέψη και επούλωση ραγάδων και ουλών, μέχρι τη λείανση των λεπτών γραμμών και τα σημάδια ακμής, τις διχρωμίες και τους ερεθισμούς από τον ήλιο.

Οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν, ανακαλύπτουν διαρκώς, εκτός από τις ήδη γνωστές φαρμακευτικές δράσεις του κι άλλες…περισσότερο καλλυντικές! Κάθε σταγόνα Bio-Oil κι ένα μυστικό περιποίησης! Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα πολύτιμα μυστικά στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
Read 2663 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni