Print this page
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 06:38

FRUITS & HUGS - Η παιδική σειρά ΚΟΡΡΕΣ

Written by
Rate this item
(0 votes)

Τα χρώματα, τα σχήματα και η χαρούμενη διάθεση που αγκαλιάζουν την παιδική ηλικία, μεταφέρονται στη νέα σειρά φροντίδας ΚΟΡΡΕΣ, που σχεδιάστηκε ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Με υψηλό ποσοστό φυσικού περιεχομένου, οι ήπιες φόρμουλες πλούσιες σε φυσικά συστατικά με ενυδατικές, μαλακτικές και τονωτικές ιδιότητες, διατηρούν την ισορροπία του pH του δέρματος και δεν προκαλούν ερεθισμούς. Από τις συνθέσεις απουσιάζουν αιθέρια έλαια, σιλικόνες και parabens. Πρωταγωνιστούν τα ευχάριστα αρώματα, ο παιχνιδιάρικος σχεδιασμός και οι τίτλοι που δηλώνουν αγάπη!

WASH ME MELON ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2 ΣΕ 1 ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ KAI WASHMEBERRIESΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2 ΣΕ 1 ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

washme

FAMILY SIZE HUG ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ & ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

FAMILY

OCEAN SIZE HUG ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ & ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ocean hug

Ειδικότερα τα προϊόντα OCEAN SIZE HUG με τη φιγούρα του «κύριου Χταπόδιου» δημιουργήθηκαν για να συμβάλλουν στη μετάδοση του μηνύματος της κοινωνικής, μη-κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας Safe Water Sports, που εστιάζει στην ασφάλεια και πρόληψη των ατυχημάτων στο πλαίσιο αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στο νερό. Ως έμπρακτη ένδειξη υποστήριξης, ποσοστό από την πώληση των προϊόντων θα διατεθεί για τους σκοπούς της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ / PARABENS / MINERAL OIL / PHTHALATES

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2 ΣΕ 1

Ήπιο σαμπουάν και αφρόλουτρο, ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες του παιδικού δέρματος. Η ειδική σύνθεσή του καθαρίζει απαλά, διατηρώντας την ισορροπία του pH της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Εμπλουτισμένο με ενεργή Αλόη, πρωτεΐνες Σιταριού και μείγμα βιταμινών, χαρίζει φυσική απαλότητα στα μαλλιά και στο σώμα του παιδιού. Απαλό για τα μάτια, εύκολο στο ξέβγαλμα και με απολαυστικό άρωμα για ένα ευχάριστο καθημερινό μπάνιο. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών / Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο

FAMILY SIZE HUG

OCEAN SIZE HUG*

ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ήπιο αφρόλουτρο που καθαρίζει και περιποιείται απαλά, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς, ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες όλης της οικογένειας. Χάρη στην ειδική σύνθεση με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, χωρίς σαπούνι, διατηρεί την ισορροπία του pH της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Εμπλουτισμένο με ενεργή Αλόη και προβιταμίνη Β5 καθαρίζει, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λεία και απαλή. Εύκολο στο ξέβγαλμα και με διακριτικό άρωμα για ένα ευχάριστο μπάνιο. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών / Δερματολογικά ελεγμένο

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ήπιο γαλάκτωμα σώματος που ενυδατώνει και περιποιείται απαλά την παιδική επιδερμίδα, ιδανικό για τις καθημερινές ανάγκες όλης της οικογένειας. Εμπλουτισμένο με ενεργή Αλόη, Αμυγδαλέλαιο και προβιταμίνη Β5, προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη και χαρίζει φυσική απαλότητα. Με διακριτικό άρωμα, περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών / Δερματολογικά ελεγμένο

ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΛΟΗ / Εμποδίζει την αφυδάτωση της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Προσφέρει ενυδατική, καταπραϋντική, απαλυντική δράση.

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΣΙΤΑΡΙΟΥ / Προσφέρουν αντιοξειδωτική και θρεπτική φροντίδα στο δέρμα, ενώ ενδυναμώνουν και ενισχύουν την ελαστικότητα των μαλλιών.

ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5 / Προσφέρει καταπραϋντική δράση και ενυδάτωση, που διαρκεί, σε δέρμα και μαλλιά.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3 / Ενυδατώνει και καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Ισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, ενώ ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

ΒΕΤΑΪΝΗ / Απαλύνει, προστατεύει το δέρμα και μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού, αφήνοντας βελούδινη αίσθηση.

βιοενεργο συμπλεγμα από πρασινο τσαι & βελανιδια / Προστατεύει από ερεθισμούς και αίσθημα κνησμού.

ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ / Προσφέρει εντατική θρέψη, έχει μαλακτική και καταπραϋντική δράση, αποτρέπει και μειώνει τους ερεθισμούς, απαλύνει το δέρμα.

Read 2608 times Last modified on Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 13:52
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni