Print this page
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 11:02

Πιο λαμπερή από ποτέ με Bio-Oil!

Written by
Rate this item
(0 votes)
Πώς να εντυπωσιάσετε με τη βελούδινη επιδερμίδα σας!
Αν αναρωτιέστε ποια είναι η λέξη των φετινών γιορτών, έχουμε την απάντηση: Λάμψη. Και πιο συγκεκριμένα, λάμψη με Bio-Oil. Ρεβεγιόν, πάρτι, ραντεβού, το αγαπημένο έλαιο όλων των γυναικών είναι στο πλάι σας για να σας κάνει να μαγνητίσετε τους πάντες με τη λαμπερή σας επιδερμίδα.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελείτε την προετοιμασία! Κάντε σύντομα ντους και αμέσως μετά απλώστε Bio-Oil σε όλο σας το σώμα. Με τον τρόπο αυτό η επιδερμίδα σας θα διατηρήσει τη σφριγηλότητά της και θα είναι πιο λεία και απαλή από ποτέ. Κι όχι μόνο αυτό. Η ξηροδερμία που προκαλείται από τις χαμηλές θερμοκρασίες, θα ανήκει στο παρελθόν, καθώς το δέρμα σας θα έχει την ασπίδα της βαθιάς ενυδάτωσης που προσφέρει το Bio-Oil.

Και φτάνουμε στις βραδινές σας εμφανίσεις!

Η πόλη, τα στολίδια, η γιορτινή ατμόσφαιρα, τα πάντα απαιτούν από εσάς να αναδείξετε τον πιο glamorous εαυτό σας! Το έντονο μακιγιάζ είναι must: Μια σταγόνα Bio-Oil στη σκιά σας θα αναδείξει το βλέμμα σας ενώ μια σταγόνα στο κραγιόν σας θα δώσει εκθαμβωτική, glossy εμφάνιση στα χείλη σας. Βάλτε τις τελικές πινελιές χρησιμοποιώντας το Bio-Oil ως highlighter και τονίστε τα ζυγωματικά και τα φρύδια σας.

Το Bio-Oil, όμως, δεν σταματά στο πρόσωπό σας, φροντίζει να είστε τέλειες από την κορφή ως τα νύχια. Ζεστάνετε λίγες σταγόνες στα χέρια σας και περάστε τα δάχτυλά σας ανάμεσα από τα μαλλιά σας για να τους δώσετε μεταξένια υφή και λάμψη, όποιο χτένισμα κι αν διαλέξετε να κάνετε! Αν πάλι είστε από τις τολμηρές που θα αναδείξουν το ντύσιμό τους με πέδιλα εν μέσω Χριστουγέννων, απλώς εφαρμόστε Bio-Oil στα πέλματα και τις φτέρνες σας για να τα διατηρήσετε μαλακά.

Λίγες σταγόνες Bio-Oil θα δώσουν λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση, όπως και αν επιλέξετε να περάσετε τις γιορτές. Κάθε σταγόνα του και ένα μοναδικό μυστικό περιποίησης που μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς να ανακαλύψεις! Συνδυάστε το με το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και υποδεχτείτε το 2018 με χαρά!
Read 2129 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni