Print this page
Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 05:46

Καλύψτε το σημάδι της καισαρικής με τατουάζ! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Θα το τολμούσατε;

Δύο είναι οι πιο συνηθισμένοι λίγοι για τους οποίους κάποιος αποφασίζει να κάνει τατουάζ. Πρώτον, εκτιμάει αυτό το είδος τέχνης ως μια εικαστική έκφραση κάποιων προσωπικών απόψεων και συναισθημάτων και Δεύτερον, θέλει να καλύψει ένα σημάδι ή μία ουλή.

Πολλές από τις γυναίκες που έχουν κάνει καισαρική θα προτιμούσαν να μην βλέπουν την ουλή από το χειρουργείο κάθε φορά που κοιτάζουν τον καθρέφτη τους. Γι' αυτές τις γυναίκες, ένα τατουάζ μπορεί να είναι μια καλή λύση. Να μερικά από τα αποτελέσματα όσων το τόλμησαν.

https://www.instagram.com/p/BHSSZjqDeWk/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BCCCp_5FcDw/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BQWxFK4gwOJ/?utm_source=ig_embed

 

Εάν σας αρέσει η ιδέα αλλά δεν είστε και πολύ σίγουρες ότι θα σας ταίριαζε ένα τέτοιο τατουάζ, υπάρχει μια εταιρεία που έχει τη λύση! Ονομάζεται C-Sexy και διαθέτει προσωρινά τατουάζ ειδικά σχεδιασμένα για τη συγκεκριμένη περιοχή. Κοστίζουν από 2 έως 5 δολάρια και αποστέλλονται και στην Ελλάδα. Μερικά από τα σχέδιά τους:

 Image of Crown and Bird Retro Temporary Tattoo

Image of High Femme Metallic Foil Flower Tattoo

Image of Starry Night 2-Tattoo SetImage of Rosebelly: 6-Inch Petite Red Roses

Read 6985 times Last modified on Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 11:55
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni