Print this page
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 09:23

Η λάμψη είναι το καλύτερο αξεσουάρ για τη νέα σεζόν

Written by
Rate this item
(0 votes)
Το Bio-Oil σε βοηθάει να ξεκινήσεις δυναμικά την πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου!

Η πιο δημιουργική περίοδος του χρόνου είναι εδώ και φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο, ως συνήθως. Σύμμαχός σου και σε αυτή τη μάχη, το αγαπημένο έλαιο περιποίησης του δέρματος Bio-Oil που σε βοηθάει να διατηρήσεις τη λάμψη σου και το φθινόπωρο.

Ήλιος και θαλασσινό αεράκι είναι τα απαραίτητα συστατικά για επιτυχημένες καλοκαιρινές διακοπές, που μπορεί, όμως, να αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια στο δέρμα σου, αν δεν δράσεις άμεσα. Μετά το καλοκαίρι και τις πιθανές μικρές παρασπονδίες στη ρουτίνα περιποίησής σου, το δέρμα σου ενδέχεται να είναι πιο αφυδατωμένο ενώ, ίσως παρατηρήσεις κάποιες ανομοιομορφίες στον χρωματικό τόνο του δέρματος σου λόγω της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

Μείνε ήσυχη, το Bio-Oil είναι εδώ για εσένα.

Η μοναδική σύσταση του Bio-oil συμβάλλει στην βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σου, επαναφέροντας την χαμένη ελαστικότητα του και εξαφανίζοντας οποιαδήποτε χρωματική δυσχρωμία, όπως πανάδες και κηλίδες. Λίγες μόνο σταγόνες Bio-oil πρωί και βράδυ στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου είναι αρκετές για να νικήσεις τις δερματικές ατέλειες και να αναδείξεις την λάμψη που έχεις μέσα σου.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα του Bio-Oil Greece στο Facebook.

«Bio-Oil, ειδική φροντίδα, ειδικά για το δέρμα σου»

Read 2072 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni