Print this page
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 11:41

Lips for life lipstick Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
To κραγιόν που αλλάζει χρώμα αλλά μπορεί να αλλάξει και ζωές!
Ο μοναδικός χαρακτήρας της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών 3INA (προφέρεται Mina) αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες γιατί διαθέτει μια προσιτή πολυτέλεια και προσφέρει αυθεντική, ολοκληρωμένη θηλυκότητα. Οι συλλογές της 3INA απαρτίζονται από προϊόντα σχεδιασμένα σε έξυπνες συνθέσεις και σε ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων, που  έχουν καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή για τολμηρές γυναίκες που δεν φοβούνται να κάνουν την διαφορά!


Τη διαφορά όμως επιδιώκει να κάνει και η ίδια η εταιρεία με το λανσάρισμα του νέου limited edition κραγιόν Lips for life lipstick, προϊόν της ίδιας της φιλοσοφίας της εταιρείας η οποία βασίζεται στην ιδέα ότι ακόμα και στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να βρίσκουμε το δρόμο για την ευτυχία αλλά και να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε θετικά. Έχοντας αυτό κατά νου, το νέο Lips for life lipstick εκπέμπει ζωντάνια και λάμψη, προστατεύει και θρέφει τα χείλη αλλά κάνει τη διαφορά γιατί μπορεί να… αλλάζει χρώμα και να μετατρέπεται σε ένα προϊόν αυστηρά προσωπικό, καθώς ανάλογα με το PH του δέρματος δημιουργεί διαφορετική απόχρωση!

Το νέο Lips for life lipstick μπορεί όμως να αλλάξει και ζωές και συγκεκριμένα τις ζωές ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο, καθώς η εταιρεία πρόσφατα εγκαινίασε τη συνεργασία της με το World Cancer Research Fund (WCRF) και θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων από την πώληση του νέου αυτού πρωτοποριακού Lips for life lipstick για τη στήριξη του αγώνα του Οργανισμού ενάντια στον καρκίνο.

 

3INA.com
https://www.facebook.com/3ina.greece/
https://www.instagram.com/3inagreece/?hl=el

Read 2440 times Last modified on Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 11:55
Markella Andrikaki

Latest from Markella Andrikaki

Related items