Print this page
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 10:18

Δώστε τέλος στα μπερδεμένα μαλλιά!

Written by
Rate this item
(0 votes)
Με τα προϊόντα της σειράς Adelco Kids!

Εάν το καθημερινό χτένισμα και ξεμπέρδεμα των μαλλιών είναι ένα πρόβλημα και στο δικό σας σπίτι, σάς έχουμε φανταστικά νέα! Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία Adelco, δημιούργησε την παιδική σειρά περιποίησης Adelco Kids για να δώσει λύση σ' αυτό το πρόβλημα μαμάδων και παιδιών και να κάνει το χτένισμα των μαλλιών μια ευχάριστη εμπειρία, χωρίς γκρίνιες! Αυτά είναι τα τέσσερα προϊόντα που θα σας λύσουν τα χέρια:

Adelco Kids Σαμπουάν-Conditioner

Χρησιμοποιήστε το σε κάθε λούσιμο για ευκολοχτένιστα και λαμπερά μαλλιά. Καθαρίζει ήπια, χαρίζει δροσερό άρωμα και δεν ερεθίζει τα μάτια. Ιδανικό και για πολύ σγουρά και δύσκολα μαλλιά που μπερδεύονται.

Κρέμα μαλλιών Adelco Kids

Την απλώνετε μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά και τα βλέπετε στη στιγμή να γίνονται απαλά, λεία και λαμπερά, έτοιμα για το ευκολότερο χτένισμα που κάνατε ποτέ

 Σπρέι για Εύκολο Χτένισμα Adelco Kids

Ψεκάστε καθημερινά , πρωί –βράδυ, σε νωπά η στεγνά μαλλιά για ακόμα πιο εύκολο χτένισμα. Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε! Η απαλή του σύνθεση με Πανθενόλη και υπέροχο άρωμα φρούτων προστατεύει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λεία και λαμπερά.

Conditioner-Spray για εύκολο χτένισμα

Ειδιικά σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά με ξηρές άκρες, βοηθά στο ξεμπέρδεμα και χαρίζει στα μαλλιά υπέροχο άρωμα όλη την ημέρα.

FacebookAdelcokids

Read 2158 times Last modified on Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 13:51
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni