Print this page
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 12:36

Destination Dance, limited edition!

Written by
Rate this item
(0 votes)
Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της από τη γνωστή αλυσίδα καλλυντικών 3INA (προφέρεται Mina), ήρθε για να απογειώσει το φετινό look των γιορτών!

Οι συλλογές της 3INA απαρτίζονται από μια ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων και προϊόντα σε διάφορες συνθέσεις που αποτελούν την πιο έξυπνη επιλογή ομορφιάς για γυναίκες που θέλουν και ξέρουν να ξεχωρίζουν!

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, η εταιρεία λανσάρει τη νέα χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή της με την ονομασία Destination Dance. Με έμπνευση τη λαμπερή disco η συλλογή θα απογειώσει το γιορτινό μας look!


Η νέα Destination Dance συλλογή περιλαμβάνει lip gloss, μάσκαρα, υγρό highlighter, ματ κραγιόν αλλά και gel σκιά ματιών, όλα γεμάτα glitter, εκτυφλωτικές αποχρώσεις και μεταλλικά χρώματα που παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα όλο το βράδυ, ενώ περιλαμβάνει και νεσεσέρ για να τα έχουμε πάντα μαζί μας στο ρεβεγιόν ή στο party!
Τα προϊόντα της συλλογής διατίθενται σε υπέροχες holographic μονές συσκευασίες αλλά και σε συσκευασίες δώρου, τέλεια ιδέα για τις φίλες μας τώρα τα Χριστούγεννα!



Μία συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα καμίας γυναίκας που πιστεύει, όπως κι εμείς στην 3ΙΝΑ, πως χρώμα σημαίνει έκφραση και ελευθερία και τόλμη είναι να δημιουργείς μοναδικά fashion-looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα και σε κάνουν να ξεχωρίζεις.
Η 3ΙΝΑ βάζει το χρώμα και τη λάμψη, εμείς θα βάλουμε την έμπνευση!

BE BOLD, BE YOU, BE 3INA

http://www.3ina.com 

https://www.facebook.com/3ina.greece/

https://www.instagram.com/3inagreece/

 

Read 1511 times Last modified on Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 15:09
Markella Andrikaki

Latest from Markella Andrikaki

Related items