Print this page
Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 17:50

Τι θέλουν τα μωρά για τον δικό τους τύπο δέρματος; Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Ολα αρχίζουν με το δέρμα, όλα αρχίζουν με Mustela®!
Στη Mustela®, εδώ και πάνω από 60 χρόνια, διεξάγονται ερευνητικά προγράμματα στη Δερματολογία από παγκοσμίου φήμης επιστήμονες που έχουν στόχο να κατανοήσουν καλύτερα το δέρμα των μωρών και των παιδιών. Είναι πλέον εξακριβωμένο πως τα μωρά έχουν διαφορετικούς τύπους δέρματος ήδη από τη γέννησή τους και έτσι στη Mustela® σχεδιάζονται και αναπτύσσονται προϊόντα για να καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες τους

Όσον αφορά τη φυσική φροντίδα στη Mustela® χρησιμοποιούνται μόνο ασφαλή και αποτελεσματικά συστατικά για να δημιουργήσουν προϊόντα που:
έχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης (Kατά μέσο όρο στη βρεφική και παιδική σειρά)
δεν περιέχουν (0%) Parabens, Phthalates, phenoxyethanol ή οποιοδήποτε αμφισβητούμενο συστατικό
είναι 100% υποαλλεργικά (Σχεδιασμένα για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας αλλεργικών αντιδράσεων)
διαθέτουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης (Συμπεριλαμβανομένων και των νεογνών που βγήκαν από τη νεογνική μονάδα εντατικής θεραπείας)

Ακόμη, όλες οι σειρές έχουν ως βασικό ενεργό φυσικό συστατικό το πατενταρισμένο Avocado Perseose®, το οποίο ενυδατώνει την επιδερμίδα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, ενώ κάθε σειρά έχει και το δικό της ενεργό συστατικό με εξειδικευμένη δράση, ιδανική για τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.

Η Εξειδικευμένη φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος στη Mustela® προσφέρεται με προϊοντικές σειρές κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος του μωρού και του παιδιού. Πιο συγκεκριμένα:

Τη σειρά για Κανονικό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό το Avocado Perseose® που ενυδατώνει και προστατεύει.

Τη σειρά για Ξηρό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό συστατικό το Κερί Μέλισσας με Cold Cream που θρέφoυν σε βάθος και ενυδατώνoυν.

Τη σειρά για Ευαίσθητο Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό συστατικό τη Σχιζάνδρα που καταπραΰνει και ενυδατώνει.

Τη σειρά για Ατοπικό Δέρμα με βασικό ενεργό φυσικό και πατενταρισμένο συστατικό τον ηλίανθο (Sunflower Oleo Distillate®) που καταπραΰνει, ενυδατώνει και επανορθώνει.


Επισκεφθείτε το site της Μustela® για να μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.mustela.com.gr/oi-desmeuseis-mas/thelo-fisiki-frontida-tipo-dermatos


 
Read 2152 times
Markella Andrikaki

Latest from Markella Andrikaki