Print this page
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 16:27

Anne Geddes: η βιολογική αντηλιακή προστασία σας! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Για ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο αντιηλιακή προστασία και φροντίδα για το δέρμα μας αρκεί να έχουμε μαζί μας την αντιηλιακή κρέμα Anne Geddes high protection SPF 50 sun cream!

Όλοι γνωρίζουμε πως το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών είναι ιδιαίτερα ευάλωτο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάτω από τις απειλητικές ακτίνες του μεσογειακού ήλιου. Είναι λοιπόν πολύ σημαντική η φροντίδα τόσο της παιδικής όσο και της δικής μας επιδερμίδας με ό,τι καλύτερο και πιο αγνό μας έχει δώσει η φύση.

Φυσικά, η μοναδική αντιηλιακή προστασία και για το καλοκαίρι φέρει την εγγυημένη υπογραφή των πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών Anne Geddes που έχουν λατρέψει σε όλο τον κόσμο μικροί και μεγάλοι. Αυτό γιατί η βιολογική αντηλιακή κρέμα Anne Geddes high protection SPF 50 sun cream, με τα φυσικά φίλτρα SPF 50 εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και είναι κατάλληλη για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Πρόκειται για μια καινοτόμο σύνθεση που είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο ιπποφαούς, aloe vera και βιολογικό σησαμέλαιο. Επίσης, απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα (ασπρίλα) και ίχνη στο δέρμα, μετά την επάλειψη και είναι κατάλληλη για βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα.

Η Pure Pharma φέρνει στην Ελλάδα τα απολύτως φυσικά καλλυντικά Anne Geddes με βιολογική πιστοποίηση προσδοκώντας να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με όλες τις μαμάδες, που θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους αλλά και για τα παιδιά τους!Τα Anne Geddes είναι τριπλά πιστοποιημένα από τον CCPB (Ιταλικός συνεταιρισμός πιστοποίησης βιολογικών προιόντων), από τον οργανισμό Natrue και είναι Vegan ok.  Δε χρησιμοποιούνται συνθετικά συστατικά, όπως παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες, βαζελίνη, SLS/SLES, parabens, PEG’s, φαινοξυαιθανόλη, γεννετικά τροποποιημένες ουσίες, συνθετικά αρώματα ή χρώματα, ενώ χρησιμοποιούνται σε υψηλή περιεκτικότητα φυσικά ή φυσικής προέλευσης συστατικά. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και είναι απαλλαγμένα από βαρέα μέταλλα, όπως το νικέλιο!

Τα προϊόντα Anne Geddes διατίθενται από την Pure Pharma, σε επιλεγμένα φαρμακεία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημεία πώλησης: https://pure-pharma.gr/simeia-polisis/

Read 3150 times Last modified on Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 17:10
Markella Andrikaki

Latest from Markella Andrikaki

Related items