Print this page
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 17:21

Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Ζήσε το καλοκαίρι σου παρέα με το Carroten και απόκτησε ένα λαμπερό και φυσικό μαύρισμα!
To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, μας προτρέπει να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστοι και έτοιμοι να αποκτήσουμε το μαύρισμα των ονείρων μας!

Τα αντηλιακά λάδια Carroten βασίζονται σε έναν μοναδικό συνδυασμό καλλυντικής δράσης και τεχνολογίας μαυρίσματος, προσφέροντας τέλειο χρώμα και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα μας. Πηγή έμπνευσης του Carroten ήταν το καρότο, γνωστό για τις εξαιρετικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες και την ενισχυτική του δράση στη διαδικασία του μαυρίσματος.

Με υπέροχα καλοκαιρινά αρώματα, καινοτόμες φόρμουλες και υψηλής ποιότητας συστατικά τα λάδια και τα gels Carroten θα γίνουν και αυτή τη χρονιά τα αγαπημένα σας “αξεσουάρ” στην παραλία. Και για εκείνους που αναζητούν ένα πιο ασφαλές μαύρισμα, το Carroten διαθέτει στην προϊοντική σειρά του λάδια που χάρη στην προηγμένη αντηλιακή τους τεχνολογία παρέχουν ενισχυμένο σύστημα προστασίας (UVB+UVA+IRA), για ευρεία αντηλιακή κάλυψη από το μεγαλύτερο φάσμα της επιβλαβούς UV και υπέρυθρης ακτινοβολίας, υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση και άλλες βλάβες της επιδερμίδας.

Ανακαλύψτε το προϊόν Carroten που σας ταιριάζει και αποκτήστε αυτό το καλοκαίρι ένα μαύρισμα που διαρκεί!

Λάδι για έντονο μαύρισμα
Το απόλυτα διαχρονικό λάδι Carroten για έντονο μαύρισμα, με το μοναδικό συνδυασμό πλούσιων μαυριστικών ελαίων, προσδίδει γρήγορο και υπέροχο φυσικό μαύρισμα, ενώ παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος.

Βαθύ και τέλειο μαύρισμα
Μεγιστοποίηση μαυρίσματος
Λαμπερό χρώμα
Ενυδάτωση
Χωρίς προστασία
Διαθέσιμα ml 50 & 125

Λάδια για έντονο μαύρισμα Summer Dreams
Summer Dreams, λάδι για μαύρισμα, με μοναδικό καλοκαιρινό άρωμα καρύδας, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, με το ειδικά μελετημένο μείγμα από λάδι ηλίανθου και εκχύλισμα καλέντουλας. Ο προηγμένος συνδυασμός των πολύτιμων μαυριστικών ελαίων που περιέχει προσδίδει γρήγορο και ακαταμάχητο αποτέλεσμα.

Τεχνολογία Supreme Light (UVB+UVA+VL+IRA)
Βαθύ και τέλειο μαύρισμα
Λαμπερό χρώμα
Ενυδάτωση
Χαμηλή προστασία
Διαθέσιμα SPF 0 & 6

Αντηλιακό λάδι Superdry
Το αντηλιακό λάδι, Superdry SPF 10, με μοναδικό συνδυασμό από λάδια μαύρου καρυδιού και καρύδας, προσδίδει τέλειο μαύρισμα, ενώ βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων της υγρασίας της επιδερμίδας. Μη λιπαρή υφή, για ταχεία απορρόφηση και βελούδινο αποτέλεσμα.

Τεχνολογία Supreme Light (UVB+UVA+IRA)
Τέλειο μαύρισμα
Λαμπερό χρώμα
Sandproof
Χαμηλή προστασία
Διαθέσιμα SPF 10

Αντηλιακά λάδια Omega Care
Τα αντηλιακα λάδια, Omega Care, ενισχυμένα με το ειδικά μελετημένο σύμπλοκο Omega Care, με Ω (3,6,7,9) λιπαρά οξέα και εκχύλισμα ηλίανθου, βοηθούν στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας. Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός πλούσιων μαυριστικών ελαίων, ενισχύει τη διαδικασία του μαυρίσματος, προσφέροντας λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα.

Supreme light technology (UVB+UVA+IRA)
Ενεργοποίηση μαυρίσματος
Λαμπερό χρώμα
Ενυδάτωση
Μεσαία προστασία
Διαθέσιμα SPF 20 & 30

Gel για πολύ έντονο μαύρισμα
Το απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα; Gel για πολύ έντονο μαύρισμα! Προσδίδει μοναδικό και ταχύ αποτέλεσμα, χάρη στον ειδικά μελετημένο συνδυασμό πλούσιων λαδιών μαυρίσματος. Παράλληλα, βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, προστατεύοντάς τη από το ξεφλούδισμα, με το λάδι σουσαμιού και το εκχύλισμα καλέντουλας.
Είναι διαθέσιμο και με πέρλες λάμψης, οι οποίες «φωτίζουν» την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της έναν όμορφο, χρυσαφένιο φυσικό τόνο.

Εξωτικό και λαμπερό χρώμα
Τέλειο μαύρισμα
Βαθύ μαύρισμα
Βαθιά ενυδάτωση
Χωρίς προστασία

Αφεθείτε, λοιπόν, με όλες σας τις αισθήσεις σε ένα μοναδικό ταξίδι κάτω από τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, παραμένοντας λαμπερές και… χρυσαφένιες και αυτό το καλοκαίρι!


Ζήσε το καλοκαίρι σου παρέα με το Carroten & απόκτησε απόλυτο καλοκαιρινό χρώμα που διαρκεί!
Read 2693 times Last modified on Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 17:29
Markella Andrikaki

Latest from Markella Andrikaki