Print this page
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 16:21

Hairmony Hair Oil Sun Protection Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Το κατάλληλο προιόν για να φροντίσετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι

Αγαπάτε τον ήλιο, τη θάλασσα, τις διακοπές και το καλοκαίρι και φροντίζετε να έχετε πάντα κατάλληλη προστασία για το πρόσωπό και το σώμα από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, την ηλιοθεραπείας & την αφυδάτωση του δέρματος.
Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται εξίσου από τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες και την αλμύρα της θάλασσας;
Τώρα υπάρχει λύση.


Ήρθε η ώρα για να γνωρίσετε το μοναδικό Hairmony Hair Oil Sun Protection από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics. Φτιάχτηκε με αγάπη και φροντίδα, με σκοπό να αποτελέσει τη μοναδική συντροφιά των μαλλιών σου, την περίοδο του καλοκαιριού.
Το Hairmony Hair Oil Sun Protection είναι το απόλυτο λάδι μαλλιών με πρωτεΐνες κερατίνης, λάδι αβησσυνίας και UV φίλτρα, που προστατεύει τα μαλλιά από τον ήλιο, χαρίζει λάμψη και τα περιποιείται από την ηλιακή ακτινοβολία!

Προστάτευσε τα μαλλιά και το δέρμα σου, νιώσε την απόλαυση της ξεγνοιασιάς και καλό καλοκαίρι!


Tα καλλυντικά Dalon παρασκευάζονται και συσκευάζονται από την εταιρεία Biokal Cosmetics μια Ελληνική εταιρεία που από το 1998 δημιουργεί και παράγει καλλυντικά προϊόντα για καταστήματα καλλυντικών, supermarkets, φαρμακεία με στόχο το συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας στα προϊόντα της.  


www.biokalcosmetics.gr

Read 2583 times Last modified on Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 16:40
Markella Andrikaki

Latest from Markella Andrikaki