Print this page
Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 14:34

#StayHome & #StayInShape, με το bioten Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Πλήρης σειρά bioten αδυνατιστικών για καλλίγραμμο σώμα!

Μένουμε σπίτι κι αυτό μπορεί να γίνει μια μοναδική ευκαιρία για ανανέωση. Υιοθετώντας έξυπνες καθημερινές συνήθειες μπορούμε να γίνουμε ο καλύτερος εαυτός μας, body and soul! Ένας ολιστικός τρόπος ζωής προσφέρει ταυτόχρονη τόνωση του μυαλού και του σώματος. Για το δεύτερο, φροντίζει το bioten. Οι σειρές εξειδικευμένων προϊόντων του, Bodyshape και Cellufight, έρχονται για να μας εξασφαλίσουν ένα σφικτό σώμα που θα μας φτιάχνει τη διάθεση και θα τονώνει την αυτοπεποίθησή μας.

Είτε ανήκεις σε αυτές που γυμνάζονται συστηματικά, είτε προσπαθείς να ακολουθείς έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, η συστηματική περιποίηση της επιδερμίδας σου είναι το απαραίτητο βήμα για ορατή βελτίωση της σιλουέτας.

Οι σειρές Bodyshape και Cellufight από το bioten αποτελούνται από καινοτόμα προϊόντα με δραστικές φόρμουλες και ενεργά φυσικά συστατικά, που   μεταμορφώνουν την επιδερμίδα, προσφέροντας λεία, σφριγηλή όψη, ενώ καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και εξασφαλίζουν ορατή μείωση πόντων. Μέσα από μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με μεγάλη ποικιλία υφών και δράσεων μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που καλύπτει τη δική σου ανάγκη:

Η σειρά bioten Bodyshape, κατάλληλη για την καταπολέμηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, την αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και τη μείωση πόντων, αποτελείται από:

-   το Gel κατά της Κυτταρίτιδας και την Κρέμα Ολικής Αναδόμησης, εμπλουτισμένα με το σύμπλεγμα LIPO-DETOX, το οποίο  δρα πολλαπλά ενάντια στην κυτταρίτιδα: Αποκαθιστά τη δομή του κολλαγόνου του δέρματος και αυξάνει την μικρο-κυκλοφορία και επιταχύνει την λιπολυτική δράση, μειώνοντας το λιπώδη ιστό.

- το επαναστατικό Bodyshape Slim-No-Gym Anticellulite Gel, με υψηλή περιεκτικότητα από το βραβευμένο συστατικό ACTIGYM™, που μιμείται την επίδραση της άσκησης αντοχής για τη βελτίωση του τόνου του σώματος

-  το Bodyshape Bioactive Caffeine Gel, που δρα στοχευμένα ενάντια στην επίμονη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος χάρη στο καινοτόμο συστατικό COFFEE XL SLIM COMPLEX με βιοενεργή καφεΐνη και 100% φυσικό εκχύλισμα καφέ και

-το γαλάκτωμα σώματος firming body lotion με πράσινο καφέ και Lipo-Detox που προσφέρει εντατική ενυδάτωση για την ανάκτηση της ελαστικότητας του δέρματος.

bioten slimming 2 0

Φέτος, το bioten καινοτομεί ακόμη περισσότερο και ενισχύει την επιτυχημένη σειρά με το bioten Bodyshape Slimming Spray, το νέο προϊόν, που φέρνει πρώτο όλα τα οφέλη της αδυνατιστικής φροντίδας στην ευκολία χρήσης της μορφής spray. Η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα με λίγους απλούς ψεκασμούς, ενώ απορροφάται άμεσα, επιτρέποντας τη χρήση και απευθείας πριν το ντύσιμο, όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος. Χάρη στο συστατικό FLAVOSLIM με 100% φυσικό & βιώσιμης καλλιέργειας εκχύλισμα περγαμόντου, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, ενεργοποιώντας το μεταβολισμό και προλαμβάνοντας το σχηματισμό της, ενώ σμιλεύει ορατά το περίγραμμα του σώματος.

bioten slimming 1 0

Ακόμη, η σειρά bioten Cellufight, με το φυσικό συστατικό SLIMBOOST3, έλαιο μαύρου πιπεριού, Guarana και εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση πόντων έως και -2εκ. Διαθέτει κρέμα μασάζ και αποσυμφορητικό gel με θερμική δράση, καθώς και το cryo-gel που αφήνει μια δροσερή αίσθηση.

Όποια και αν είναι η ανάγκη του σώματός σου, ακολούθησε τις συμβουλές του bioten για μια ολιστική φροντίδα και δες το σώμα και τη διάθεσή σου να αλλάζει!

Η ομάδα του bioten είναι στη διάθεσή σας για κάθε απορία, μέσα από το επίσημο Instagram account @bioten_greece.

Οι σειρές αδυνατιστικών προϊόντων bioten Bodyshape & Cellufight είναι διαθέσιμες σε supermarket, καταστήματα καλλυντικών καθώς και σε online καταστήματα.

 

Read 2243 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni