Print this page
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 15:44

Νέοι οροί ενυδάτωσης και αντιγήρανσης από τα Dalon Cosmetics Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics παρουσιάζουν δυο καινοτόμους, αποτελεσματικούς ορούς αντιγήρανσης και σύσφιξης: 

Θέλοντας να δημιουργήσουν μια πλήρη σειρά ορών περιποίησης προσώπου, μετά τον Hyaluronic Complex Face Serum, τον Snail Face Serum, τον Dark Circle Eye Serum, τα Dalon Cosmetics παρουσιάζουν τους ορούς Bioplacenta Super Boost Face Serum και Alpine Elixir Face Serum.

dalon1

Ο Bioplacenta Super Boost Face Serum είναι ένας κρεμώδης ορός προσώπου με bioplacenta(βιοπλακούντα), βιοτεχνολογικό συνεργιστικό μίγμα 5 πεπτιδίων, αμινοξέος και βιταμίνης B9, συστατικά με αντιρυτιδικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα εκχυλίσματα ελίχρυσου και μαργαρίτας χαρίζουν λάμψη, ενώ το BioMarine active βοηθά στη σύσφιξη και την ανόρθωση του oval του προσώπου.

dalon2

Ο Alpine Elixir Face Serum είναι ένας κρεμώδης ορός προσώπου με τρεις τύπους βλαστοκυττάρων. Αλπικό τριαντάφυλλο, ανθός saponaria pumila και edelweiss, φυτά που χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους είναι πολύ ανθεκτικά σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Τα αλπικά βλαστοκύτταρα προσφέρουν στο δέρμα, εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες. Το αλπικό ρόδο ενισχύει την προστασία του επιδερμικού φραγμού, το Saponaria pumila αναζωογονεί το δέρμα ενώ το edelweiss δημιουργεί έντονη αίσθηση τόνωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας με παράλληλη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων.    

Με τους δύο αυτούς ορούς, το skincare αναβαθμίζεται δίνοντας πραγματικές λύσεις για την επιδερμίδα που θέλει να προστατευτεί απέναντι στη γήρανση και τη χαλάρωση.

Τα καλλυντικά Dalon Cosmetics προτείνουν ορούς δραστικούς με υψηλά standards συστατικών καλύπτοντας κάθε ανάγκη της γυναικείας περιποίησης.  Οι οροί είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο δέρματος και είναι δερματολογικά ελεγμένοι. Θα τους βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σε eshops.

Read 1519 times
Eleni Karagianni

Latest from Eleni Karagianni