Print this page

Ασκήσεις για τέλεια πόδια, ιδανικές για νέες μαμάδες

Θα τις κάνετε, κρατώντας αγκαλιά το μωρό!!!

Είναι σημαντικό να έχετε γερά και δυνατά πόδια, όχι μόνο για να δείχνετε όμορφη όταν φοράτε μίνι φούστες και σορτσάκια, αλλά και επειδή για τα επόμενα χρόνια θα χρειαστεί να σκύβετε συχνά για να σηκώσετε το μωρό. Κάνοντας τις ασκήσεις που σας προτείνουμε τρεις φορές την εβδομάδα θα δυναμώσετε εντυπωσιακά τους μυς στους μηρούς και τους γλουτούς. Το καλύτερο; Θα εξασκηθείτε κρατώντας αγκαλιά το μωρό, κάτι που θα σας βοηθήσει να προσθέσετε έξτρα βάρος και κατά συνέπεια θα πρέπει να καταβάλετε έξτρα προσπάθεια, ενώ θα απολαμβάνετε την αγκαλιά μαζί του!

Butt and Thigh Workout

Σταθείτε όρθια κρατώντας το μωρό σας έτσι ώστε να κοιτάζει μπροστά. Ενώστε τις φτέρνες και στρέψτε τις μύτες των ποδιών προς τα έξω. Σιγά σιγά λυγίστε λίγο τα γόνατα φροντίζοντας ώστε η λεκάνη να μένει σταθερή. Μείνετε σ' αυτή τη θέση για λίγο. Κρατώντας σφιχτούς τους γλουτούς και των εσωτερικό των μηρών, επιστρέψτε στην όρθια μέση κι από εκεί στηριχτείτε στις μύτες των ποδιών (ρελεβέ). Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε για 15-20 φορές.

Butt and Thigh Workout

Σταθείτε με τα πόδια ανοιχτά κρατώντας το μωρό έτσι ώστε να κοιτάζει μπροστά με τις μύτες των ποδιών να κοιτάζουν προς τα έξω. Λυγίστε προσεκτικά τα γόνατα, σφίγγοντας τους γλουτούς για να μείνει σταθερή η λεκάνη, σαν να θέλατε να καθίσετε σε μια καρέκλα που βρίσκεται πίσω σας, μέχρι το σημείο που τα γόνατά σας φτάσουν στην ίδια ευθεία με τις μύτες των ποδιών σας. Μείνετε για λίγο σ' αυτή τη θέση. Πιέζοντας τους γλουτούς, επιστρέψτε στην αρχική θέση. Κάντε 15-20 επαναλήψεις.

Butt and Thigh Workout

Σταθείτε όρθια με τα πόδια στο άνοιγμα της λεκάνης, κρατώντας το μωρό έτσι ώστε να κοιτάζει μπροστά. Κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά με το δεξί πόδι και χαμηλώστε τη λεκάνη, λυγίζοντας το δεξί γόνατο κατά 90 μοίρες έτσι ώστε το αριστερό γόνατο να φτάσει ως το πάτωμα (αλλά χωρίς να ακουμπήσει). Επιστρέψτε στην αρχική θέση, κάντε 10 επαναλήψεις και μετά κάντε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι.

Butt and Thigh Workout

Ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα γόνατα και πατήστε καλά τα πέλματα στο πάτωμα. Κρατήστε το μωρό με τα χέρια σας στο ύψος των γοφών σας. Πιέζοντας τους γλουτούς, σηκώστε τη λεκάνη από το πάτωμα όσο πιο ψηλά μπορείτε. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στην αρχική θέση τοποθετώντας έναν έναν τους σπονδύλους ξανά στο πάτωμα, ξεκινώντας από την πλάτη και καταλήγοντας στη λεκάνη. Επαναλάβετε για 15-20 φορές. .