Print this page

Ανακαλύψαμε το προϊόν που κάνει τα γεύματα του παιδιού παιχνίδι!

Θα το λατρέψετε και εσείς γιατί είναι σούπερ υγιεινό αλλά, και τα παιδιά γιατί έχει τέλεια γεύση.

Αν και τα δικά σας παιδιά είναι στη φάση που λένε κάθε τόσο «μαμά, πεινάω» σίγουρα θα υπάρχουν μέρες που κι εσείς (όπως εγώ) απελπίζεστε αναζητώντας τι άλλο μπορείτε να τους δώσετε! Γιατί εκείνα θέλουν να είναι νόστιμο κι εσείς θέλετε να είναι υγιεινό. Κι επιπλέον, να μην χρειάζεται να λερώσετε δέκα διαφορετικά σκεύη για να το ετοιμάσετε -ή ακόμα καλύτερα να μπορούν να το φτιάξουν μόνα τους! Συμφωνείτε; Επειδή, λοιπόν, καταλαβαινόμαστε, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια φανταστική ιδέα! Πρόκειται για ένα προϊόν που ανακάλυψα πρόσφατα στο σούπερ μάρκετ και είναι πραγματικά μοναδικό! Το Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι. Μα, πώς δεν το είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα; Το μόνο που χρειάζεστε -εκτός από αυτό- για να φτιάξετε τα πιο τέλεια σνακ είναι ό,τι βρείτε μπροστά σας στα ντουλάπια και το ψυγείο σας και πολλή φαντασία!

Ψωμί, φρυγανιές, κράκερ, φρούτα, κριτσίνια, μπαστουνάκια ωμών λαχανικών... οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει τον «καμβά» για να ζωγραφίσετε πάνω του με το Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι! Απλά πιέζετε το μπουκάλι και... ζωγραφίζετε κυριολεκτικά -αλλά και γευστικά!

02 medias noches

 

Το καλύτερο; Υπάρχει σε δύο γεύσεις: φυσική (δηλαδή τυριού) και σοκολάτας, οπότε όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε αντίσταση ούτε από τα πιο δύσκολα στο φαγητό παιδιά.

Extra tip: Επειδή εκτός από τα παιδιά, το Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι έχει κερδίσει την προτίμηση όλης της οικογένειας, θα σας πω και τη δική μου μυστική συνταγή: ρίχνω μέσα σε ποτήρια τριμμένο μπισκότο, προσθέτω Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι και από πάνω μια κουταλιά μαρμελάδα βύσσινο και έχω έτοιμο το πιο νόστιμο ατομικό cheesecake!!!

Arla CCOT Natural GREEK SArla CCOT Chocolate GREEK S

Το Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι είναι ένα θρεπτικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, χαμηλά λιπαρά και κυκλοφορεί σε δύο απολαυστικές γεύσεις: φυσική και γεύση σοκολάτας. Θα το βρείτε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ. Το προϊόν με φυσική γεύση τυριού 17% λιπαρά και 195 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια. Το προϊόν με γεύση σοκολάτας 15% λιπαρά και 249 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια.