Print this page

Σούπερ ιδέες για υγιεινά σνακ, ιδανικά για το μπουφέ του παιδικού πάρτι

Γλυκό ή αλμυρό; Όποια γεύση κι αν προτιμούν τα παιδιά, τώρα έχετε το απόλυτο «εργαλείο» για να φτιάξετε τα πιο υγιεινά και νόστιμα σνακ στη στιγμή!

Αναζητάτε ιδέες για να φτιάξετε τον πιο λαχταριστό μπουφέ για το παιδικό πάρτι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε χρήμα ή χρόνο; Ή είναι από εκείνα που τίποτα δεν τους αρέσει και πρέπει κάθε φορά να βρίσκετε κάποιον ευφάνταστο τρόπο για να κάνετε τα πιάτα πιο ελκυστικά και «διασκεδαστικά»; Με το Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι η αποστολή σας είναι πια πιο εύκολη από ποτέ. Χρησιμοποιήστε το για να «ζωγραφίσετε» πάνω σε κράκερ, φρούτα, ψωμί ή ό,τι άλλο φανταστείτε και ετοιμάστε τα πιο cool σνακ σε χρόνο μηδέν και χωρίς να λερώνετε ένα σωρό σκεύη, εμπλουτίζοντάς τα με όλα τα θρεπτικά συστατικά του τυριού. Και το καλύτερο; Υπάρχει σε δύο γεύσεις -φυσική και σοκολάτα- για να καλύψει κάθε γευστική προτίμηση! Εμείς σας δίνουμε μόνο μερικές ιδέες, αλλά είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψετε πολλές ακόμα μόνοι σας!

Σαντουιτσάκια στη στιγμή

02 medias noches

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι (φυσική γεύση), στρογγυλά ψωμάκια και ζαμπόν ή γαλοπούλα σε φέτες. Κόβετε τα ψωμάκια στη μέση, απλώνετε στη μέση το τυρί-κρέμα, διπλώνετε το ζαμπόν ή τη γαλοπούλα στη μέση και τα σαντουιτσάκια είναι έτοιμα. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση είναι τα σχεδιάκια που θα κάντε εύκολα και χωρίς να λερώσετε κορνέ ή άλλα σκεύη, χάρη στο Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι!

Μπριός με φρούτα

03 medias noches

Ένας ευφάνταστος τρόπος να βάλετε περισσότερα φρούτα στη διατροφή του. Κόψτε στη μέση στρογγυλά μπριοσάκια, απλώστε στην κάτω μεριά Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι με γεύση φυσική ή σοκολάτας και από πάνω απλώστε λεπτές φέτες φρούτων (φράουλα, μπανάνα, μήλο, αχλάδι ή όποιο άλλο θέλετε). Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και προσθέστε από πάνω μερικές λαχταριστές σταγόνες Arla Τυρί Κρέμα.

Κράκερ με φρούτα

9 craker

Πάνω σε κράκερ, βάλτε μια στρώση Arla Τυρί Κρέμα (φυσική γεύση) απευθείας από το μπουκάλι και στη συνέχεια απλώστε φρέσκα φρούτα, ψιλοκομμένα και σε φέτες. Από πάνω, περάστε μερικές «γραμμές» από Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι με γεύση σοκολάτας.

Cake pops

04 cake pops

Αξιοποιήστε το κέικ που σας έχει περισσέψει (αν δεν έχετε, είναι προτιμότερο να το φτιάξετε μια-δυο μέρες πριν, για να πάρει υγρασία). Κόψτε το σε φέτες και χτυπήστε το στο μίξερ μέχρι να γίνει ψίχουλα. Ρίξτε όσο Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι χρειάζεται ώστε το μίγμα να γίνει σαν λάσπη που όμως τρίβεται εάν το διαλύσετε με τα δάχτυλα (περίπου 2-3 κουταλιές της σούπας για μισό κέικ). Πλάστε το μίγμα σε μπαλάκια κι αφήστε τα στο ψυγείο 3-4 ώρες να παγώσουν καλά. Λιώστε κουβερτούρα σε ένα μπολάκι και βουτήξτε την άκρη από ξυλάκια για σουβλάκια ή στικ για γλειφιτζούρια (περίπου ένα εκατοστό) και στη συνέχεια βυθίστε το καθένα στο κέντρο από ένα μπαλάκι. Αφήστε τα ξανά στο ψυγείο για μισή ώρα. Καλύψτε τα cake pops με λιωμένη κουβερτούρα, στριφογυρίζοντάς τα ένα ένα μέσα στο δοχείο με τη λιωμένη κουβερτούρα κρατώντας το από το στικ και γυρίζοντάς τα για να πάει η σοκολάτα παντού. Ακουμπήστε τα σε τρούφα ή χρωματιστά μικρά ζαχαρωτά όσο η κουβερτούρα είναι ακόμα ρευστή ή αφήστε τα ξανά στο ψυγείο για μισή ώρα να παγώσει η κουβερτούρα και στολίστε τα με λευκές και μαύρες «σταγόνες» που θα κάνετε με το Arla Τυρί Κρέμα σε γεύση φυσική και σοκολατένια απευθείας από το μπουκάλι.

Arla CCOT Chocolate GREEK S

 

 

Το Arla Τυρί Κρέμα σε μπουκάλι, σε γεύση φυσική ή σοκολάτας, είναι μια από τις καινοτομίες της Arla και αποτελεί έναν εύκολο και πολύ υγιεινό τρόπο για να απολαύσει κανείς γευστικό τυρί κρέμα στο πρωινό αλλά και στα μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δοκιμάστε το σε γεύση φυσική ή σοκολάτας, σε συνδυασμό με ψωμί, crackers και... ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείτε! Η πρακτική συσκευασία σε μπουκάλι, σας δίνει τη δυνατότητα και την έμπνευση να προσθέτετε πινελιές γεύσης στα καθημερινά σας γεύματα, κάνοντας το φαγητό... παιχνίδι!

Arla CCOT Natural GREEK S