Print this page

Θρεπτικά γεύματα για το μωρό όπου κι αν βρεθείτε!

Ο πιο απλός τρόπος να έχετε παντού μαζί σας ό,τι πιο θρεπτικό, υγιεινό και νόστιμο για το μωρό σας!

Είμαστε μητέρες κι αυτό σημαίνει ότι το ένστικτό μας λέει τι είναι καλό για το μωρό μας. Όλα όσα πρέπει να κάνουμε για εκείνο μας έρχονται φυσικά, όπως η αγάπη μας! Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη διατροφή του είναι λογικό να είμαστε πολύ επιφυλακτικές. Θέλουμε αυτό που του προσφέρουμε να είναι απολύτως φυσικό, χωρίς καθόλου συντηρητικά και χημικά πρόσθετα. Γι' αυτό διαλέγουμε με προσοχή τις πρώτες ύλες και προτιμάμε τα βιολογικά προϊόντα, επιλέγουμε τον πιο υγιεινό τρόπο μαγειρέματος, δηλαδή στον ατμό, και φροντίζουμε σχολαστικά την καθαριότητα όλων των σκευών που χρησιμοποιούμε.

Είναι λογικό λοιπόν να προβληματιζόμαστε για το τι θα φάει το μωρό μας στις διακοπές ή κάποιες μέρες που έχουμε σκοπό να είμαστε στην παραλία την ώρα του φρούτου. Όσο καλά κι αν κλείνουν τα δοχεία μας, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος το φαγητό ή η φρουτόκρεμά του να χυθεί ή να μαυρίσει ή ακόμα χειρότερα να αλλοιωθεί.

Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να του προσφέρουμε το καλύτερο, χωρίς να κάνουμε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα των υλικών, την ασφάλεια και, φυσικά, τη γεύση: τα βιολογικά βρεφικά γεύματα του bio-bébé που ετοιμάζονται με την ίδια φροντίδα, αυστηρότητα και προσοχή που ετοιμάζουμε το φαγητό του μωρού στο σπίτι. Μια σειρά από λαχταριστούς συνδυασμούς φρούτων ή θρεπτικών λαχανικών, δημητριακών, κοτόπουλου ή μοσχαριού δημιουργούν βιολογικά γεύματα που μπορούμε εύκολα να έχουμε πάντα μαζί μας. Οι αυστηροί έλεγχοι των πρώτων υλών, των διαδικασιών που ακολουθούνται και του τελικού προϊόντος εγγυώνται ότι προσφέρετε στο μωρό σας το καλύτερο. Δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές και παράγονται με διαδικασίες που εγγυώνται την υγιεινή, την ασφάλεια και τη θρεπτική αξία των προϊόντων.

BIOBEBE GEYMATA FAMILY PICTURE

Πώς ετοιμάζονται τα βιολογικά βρεφικά γεύματα του bio-bébé

Καταρχάς, επιλέγονται τα καλύτερα συστατικά, τα οποία παράγονται από αγρότες που ασχολούνται με βιολογικές καλλιέργειες και διασφαλίζουν την καλύτερη εδαφική ποιότητα με αυστηρές προδιαγραφές. Όλες οι πρώτες ύλες περνούν από αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Στη συνέχεια μαγειρεύονται στον ατμό. Μετά, τα βαζάκια αποστειρώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες για ασφάλεια. Αφού τοποθετηθεί το γεύμα μέσα στο βαζάκι, κλείνεται αεροστεγώς και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Οι αυστηροί έλεγχοι των πρώτων υλών, των διαδικασιών που ακολουθούνται και του τελικού προϊόντος, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων βάσει αυστηρών προδιαγραφών. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το βαζάκι και με ένα κουτάλι να ανακατέψετε το περιεχόμενο. Αν χρειάζεται, μπορείτε να το ζεστάνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων όπως είναι στο βαζάκι, χωρίς το καπάκι. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα η θερμοκρασία και δοκιμάστε πάντα πριν από το τάισμα. Από την στιγμή που θα ανοιχθεί, διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.

 

 

Για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για όλη τη σειρά βιολογικών προϊόντων bio-bébé, επισκεφτείτε το νέο ολοκαίνουριο site του: www.bio-bebe.gr