Print this page

2.000.000 ποτήρια γάλα από το «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»

Η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ, υλοποιεί και στηρίζει από το 2015 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», έχοντας τη φροντίδα των παιδιών κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας του. Διανύοντας μόλις τον 4ο χρόνο, το πρόγραμμα έχει ήδη προσφέρει πάνω από 2.000.000 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ σε δεκάδες ιδρύματα και φορείς στήριξης ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα συμβάλλοντας στις ανάγκες τους σε γάλα.

Βλέποντας στα πρόσωπα των παιδιών το αύριο, η FrieslandCampina Hellas αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Το «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ολιστικού προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», που αντανακλά τις αξίες της, τη φροντίδα, τον σεβασμό για το Παιδί και την Οικογένεια και σε παρακινεί να νοιάζεσαι, να σέβεσαι, να κάνεις το καλό αθόρυβα και ουσιαστικά.

Ο Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas, δήλωσε: «Η προσφορά μας στον Άνθρωπο και στην Κοινωνία πηγάζει από την ευθύνη, την ακεραιότητα, την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή μας, αξίες που αντικατοπτρίζονται στη στρατηγική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας» και χαρακτηρίζει οτιδήποτε κάνουμε. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρωτοβουλία μας «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!», με το οποίο έχουμε ήδη προσφέρει 2.000.000 ποτήρια γάλα σε παιδιά και συνεχίζουμε! Με κίνητρο τα πολύτιμα χαμόγελα των παιδιών ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των φορέων που τα στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας έτσι, στο σπουδαίο έργο τους. Η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά, που είναι η ελπίδα και το μέλλον μας».

Κωνσταντίνος Μαγγιώρος