Print this page

Φέτος τα Χριστούγεννα, ό,τι περισσεύει γίνεται αγάπη

Αυτά τα Χριστούγεννα, ο SANITAS Claus, ο χριστουγεννιάτικος ήρωας της μάρκας, μας προσκαλεί να κάνουμε τη δική μας κίνηση αγάπης και να προσφέρουμε μερικά από τα γιορτινά μας μαγειρέματα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Ξεκινώντας μέσα από τα καταστήματα, ο SANITAS Claus ως υπερήφανος χορηγός γιορτινών γευμάτων, θα μαγειρέψει μαζί με τους καταναλωτές και θα χαρίσει Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ενώ θα παρουσιάσει νόστιμες εορταστικές συνταγές μέσα από εκπομπές.

Ταυτόχρονα, η SANITAS σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», η οποία στηρίζει τη μείωση σπατάλης φαγητού, ώστε καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη, θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού & 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού σε ιδρύματα και οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους σε δύσκολη οικονομική κατάσταση μεταξύ των οποίων το Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης, ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Ροδόπολης Σταμάτας, το Κοινωνικό Συσσίτιο Δήμου Χαλανδρίου και το Κοινωνικό Μαγειρείο Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο πλαίσιο αυτό, και οι εργαζόμενοι της εταιρείας SARANTIS ως πιστοί βοηθοί του SANITAS Claus, θα μαγειρέψουν μαζί με γνωστό σεφ στο Χριστουγεννιάτικο cooking event της SANITAS και θα προσφέρουν όλη την ποσότητα που θα ετοιμάσουν στο  «Μπορούμε».

Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, τυλίξτε κι εσείς σε SANITAS τα γιορτινά σας μαγειρέματα και χαρίστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

Ό,τι περισσεύει κάντε το αγάπη.