Print this page

Η 3αλφα προτείνει 4 λαχταριστές συνταγές με γεύση ελληνικού καλοκαιριού

Όταν ακούμε ελληνικό καλοκαίρι, τρία πράγματα μας έρχονται στο μυαλό. Παραλίες με καταγάλανα νερά, τοπία που σου κόβουν την ανάσα και τα μοναδικά αρώματα και γεύσεις της Ελλάδας.

Η 3αλφα, ως πρεσβευτής της μεσογειακής διατροφής για πάνω από 50 χρόνια, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα στοιχεία που συνθέτουν τα πιο γευστικά ελληνικά πιάτα και αποφασίζει να μοιραστεί τέσσερις εύκολες, καλοκαιρινές συνταγές, όπως οι παρακάτω.

Αρωματικά γεμιστά με ρύζι Καρολίνα της 3αλφα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε πολλές άλλες συνταγές (ντολμαδάκια, ριζότο και άλλες). Καλοκαιρινή σαλάτα με φέτα και 3αλφα ρεβύθια χονδρά έτοιμα φυσικά! που είναι μαγειρεμένα στον ατμό, πλούσια σε φυτικές ίνες και πηγή φυτικής πρωτεΐνης. Φασόλια Γίγαντες Μακεδονίας 3αλφα στον φούρνο, που αναγράφεται το όνομα του παραγωγού και η περιοχή στην οποία έχουν καλλιεργηθεί πάνω στην συσκευασία. Λαχταριστό μυδοπίλαφο με το εξωτικό Ρύζι Basmati της 3αλφα, που σε ταξιδεύει με το μοναδικό άρωμά του.

Γιατί ελληνικό καλοκαίρι είναι... οι γεύσεις της μεσογείου που ενώνονται με την θάλασσα, είναι η κάθε κλασσική ελληνική συνταγή που έχει ετοιμαστεί με αγάπη βάζοντας τα καλύτερα συστατικά με την υπογραφή της 3αλφα.

Ανακαλύψτε τις συνταγές με άρωμα καλοκαιριού, στα παρακάτω links:

Γεμιστά με Ρύζι Καρολίνα

Καλοκαιρινή σαλάτα με φέτα και ρεβύθια χονδρά έτοιμα φυσικά!

Φασόλια Γίγαντες Μακεδονίας στον φούρνο