Ιδανικό όχι μόνο για τη νηστεία, αλλά και όσους δεν θέλουν να δίνουν στα παιδιά τους γλυκά με πολλά λιπαρά.
Δεν χρειάζεται να το τρώτε μόνο στα ουζερί και τις ταβέρνες! Δοκιμάσετε αυτή την εύκολη συνταγή και θα αναρωτιέστε γιατί δεν είχατε φτιάξει το πεντανόστιμο αυτό πιάτο. 
Η πιο νόστιμη συνταγή για μηλόπιτα που έχετε δοκιμάσει!
Μία από τις πιο εύκολες συνταγές για το δείπνο της Δευτέρας!
Πεντανόστιμες και ελαφρώς πικάντικες, είναι ιδανικές για το οικογενειακό τραπέζι αλλά και για τον μπουφέ του πάρτι!
Σίγουρα δεν πρόκειται για παραδοσιακό πιάτο της Σαρακοστής, όμως είναι το ιδανικό για το βράδυ μετά την Καθαρή Δευτέρα! Γίνονται γρήγορα και εύκολα ενώ μπορείτε να τις συνοδεύεσετε με ζυμαρικά και ρύζι ή και σκέτες!
Μια εύκολη συνταγή για το βράδυ της Δευτέρας και όχι μόνο!
Με χρωματιστή τρούφα που θυμίζει κονφετί!
Η ομελέττα στην Ιταλία ονομάζεται φριτάτα (frittata). Ουσιαστικά φτιάχνεται με τα ίδια συστατικά που χρησιμοποιούνται για την ομελέτα ή την τορτίγια, αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι ο τρόπος που την μαγειρεύουμε.
Πώς θα φτιάξετε πραγματικά αφράτα και νόστιμα pancakes.


Εγγραφή στο Newsletter