Η πάστα με άρωμα Μεσογείου ξεχωρίζει στο ανοιξιάτικο τραπέζι! Ένα ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό πιάτο που θα ξετρελάνει όλα τα μέλη της οικογένειας ακόμα και τα μικρότερα που συνήθως δεν συμπαθούν τις αγκινάρες.
Για να φτιάξετε αυτό το πιάτο που δεν είναι από την ισπανική εκδοχή της ομελέτας, χρειάζεστε μόνο τέσσερα υλικά: αυγά, πατάτες, καλό ελαιόλαδο και κρεμμύδια.
Μετά το κυριακάτικο τραπέζι που πιθανότατα έχει κρέας μπορείτε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό πιάτο, με πρωταγωνιστή το κουνουπίδι και τυρί της αρεσκείας σας.