Print this page

Αντιμετωπίστε τον ήλιο, αποτελεσματικά και υπεύθυνα

 Με αντιηλιακά προϊόντα PANTHENOL EXTRA!

Ο ήλιος δεν είναι μόνο στις καρτ-ποστάλ και τις φωτογραφίες. Eξαιτίας της ελληνικής ηλιοφάνειας, βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα πάνω μας, με τεράστιες επιπτώσεις για το δέρμα μας, ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Γι’αυτό εμπιστευόμαστε καθ’όλη τη διάρκεια του έτους και δη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, την ποιότητα και την ασφάλεια, που μας παρέχουν τα αντιηλιακά προϊόντα της ελληνικής καλλυντικής σειράς PANTHENOL EXTRA!

Ειδικά, λατρεύουμε το αντιηλιακό gel προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE Diaphanous SPF 30 (κυκλοφορεί και με SPF 50), που με την ειδική βελούδινη σύνθεσή του και τα επιλεγμένα UV αντηλιακά φίλτρα του, δημιουργούν ένα αόρατο φιλμ προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου UVA & UVB. Η προσθήκη της panthenol και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία ενώ η Βιταμίνη E προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. H βελούδινη υφή και η ματ όψη του κάνουν το gel ιδανικό για βάση make-up. Ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό στο νερό ενώ δεν περιέχει parabens. 

Panthenol Extra Sun Care Diaphanous 01

Εφέτος, έχουμε τη χαρά να εφαρμόζουμε και το  αντιηλιακό gel προσώπου PANTHENOL EXTRA SUN CARE Color SPF 30, καθώς με την προσθήκη χρώματος καλύπτουμε ατέλειες, δυσχρωμίες, ρυτίδες και λεπτές γραμμές, χαρίζοντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα. Ματ αποτέλεσμα για βάση make up.

Panthenol Extra Sun Care Color 01

Όλα τα προϊόντα PANTHENOL EXTRA θα τα βρείτε στα φαρμακεία!

www.facebook.com/PanthenolExtra, www.panthenolextra.gr