Print this page

Ταμπέλες «μην αγγίζετε»! Ο νέος τρόπος να μην αρρωστήσουν τα μωρά το χειμώνα

Αυτό είναι το νέο trend που κάνει θραύση!

Ναι, είναι αλήθεια... Τα μωράκια είναι πολύ γλυκά! Αυτές οι ατίθασες μπουκλίτσες, τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια, τα τρισχαριτωμένα ρουχαλάκια ασκούν μια απίστευτη έλξη σε όλους, ακόμα και σε εντελώς ξένους! Το πρόβλημα είναι ότι όλοι μας, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, κουβαλάμε επάνω μας ένα σωρό ιούς και μικρόβια -κάτι που οι νέοι γονείς θα ήθελαν να κρατήσουν μακριά από το μωρό τους!

Τις περισσότερες φορές κανείς δεν θέλει να φανεί αγενής και να απωθήσει με ένταση την απόλυτα καλοπροαίρετη άλλωστε πρόθεση κάποιου να χαϊδέψει το κεφαλάκι του μωρού. Γι' αυτό, κάποιες εταιρείες του εξωτερικού σχεδίασαν και έβγαλαν στην αγορά μερικές πολύ έξυπνες ταμπελίτσες που εκδηλώνουν την επιθυμία σας να μείνουν όλοι μακριά από το μωρό σας, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσετε!

Οι ταμπελίτσες αυτές προσαρμόζονται στο καροτσάκι, το κάθισμα του αυτοκινήτου ή τα ρουχαλάκια του μωρού και κάνουν σαφές το μήνυμα «Παρακαλώ, μην αγγίζετε!».

 

Μην ξεχνάτε ότι κυρίως κατά τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους, το ανοσοποιητικό σύστημα των βρεφών είναι ακόμα αδύναμο και ένα «αθώο» τσίμπημα στο μαγουλάκι ή ένα πεταχτό φιλί στο χεράκι μπορεί να τους μεταδώσει ιούς και μικρόβια που θα τα ταλαιπωρήσουν.

Αν, λοιπόν, ψάχνατε έναν ευγενικό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο να κρατήσετε τους άλλους (και τα μικρόβιά τους ) μακριά από το μωρό, σίγουρα τον βρήκατε! Εσείς, θα βάζατε, λοιπόν, μια τέτοια ταμπέλα στο καρότσι του μωρού σας;