Print this page

Οι «Μαγικοί Παιδίατροι» της Playmobil επιστρέφουν!

Για ακόμα μία φορά οι  «Μαγικοί Παιδίατροι»  θα μοιράσουν αμέτρητα παιδικά χαμόγελα και θα μεταφέρουν μέσα από το παιχνίδι μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς!

H Playmobil, η μάρκα με τα αγαπημένα μας παιχνίδια, παραμένει στο πλευρό των παιδιών που το έχουν ανάγκη με το πρόγραμμα ΕΚΕ «Playmobil play & give» που πραγματοποιείται εδώ και πολλά χρόνια.

Από τον Οκτώβριο του 2018 οι δύο «Μαγικοί Παιδίατροι» της Playmobil, συνεχίζουν κάθε εβδομάδα να πραγματοποιούν επισκέψεις στους θαλάμους των Νοσοκομείων Παίδων (ΟΜΠ Μ.Β. Βαρδινογιάννη, Αγία Σοφία, Π.&Α. Κυριακού) για να εξοικειώσουν τα παιδιά με το επάγγελμα του γιατρού.

playgive 2 1

Ο Δρ. Εμμανουήλ Πολυβιταμίνης και η Δρ. Αγάπη Παπασιρόπη είναι δύο διαφορετικοί παιδίατροι που συστήνονται από την Playmobil  και βοηθούν τα παιδιά να ξεπεράσουν την αγωνία τους για τον γιατρό, αλλά και χρησιμοποιώντας διάφορες δεξιότητες προσφέρουν στιγμές αισιοδοξίας και χαράς στα παιδιά και στις οικογένειές τους.

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα της Playmobil Hellas «PLAYMOBIL play & give» δραστηριοποιείται για την προσφορά πόρων και εφοδίων στο Σύλλογο Όραμα Ελπίδας. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φιγούρων του «Playmobil play & give», διατίθενται για την ενίσχυση του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Οι φιγούρες Playmobil play & give κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

playgive 1 13

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις δράσεις στα Νοσοκομεία και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give μπορείτε να βρείτε στο www.playmobil.gr και στην κοινότητα της Playmobil στο Facebook.

Tο Playmobil play & give:Το κοινωνικό πρόγραμμα Playmobil play & give υλοποιείται από την Playmobil Hellas με συνέπεια, από το 2012. Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, στα 7 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, τοPlaymobil play & give έχει προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα. Κάθε χρόνο, 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Playmobil στη Μάλτα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και το πρόγραμμα Playmobil play & give. Μέχρι σήμερα, η Playmobil Hellas έχει προσφέρει 120.000€ για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».  Ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας» ιδρύθηκε το 2012, από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», που εδώ και 27 χρόνια, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Πρωταρχικός σκοπός του υπήρξε η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία αποτελεί απάντηση στην ανάγκη εύρεσης εθελοντών δοτών, με στόχο να εξασφαλίσει σε όλους όσους το χρειάζονται, το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος