Print this page

«Τρέχουμε Μαζί!»

Η ελληνική εταιρεία καλλυντικών Dalon Cosmetics, πάντα κοντά σε δράσεις και δραστηριότητες, που προάγουν την υγεία και την ομορφιά, περήφανα συμμετείχε ως δωροθέτης στον 11ο Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race For the Cure®, που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Το Greece Race for the Cure® που πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», αποτελεί το μεγαλύτερο αγώνα για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε ολόκληρο τον κόσμο. Το “Greece Race for the Cure® ” για άλλη μία φορά, ένωσε γυναίκες, άνδρες και παιδιά στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, διοργανώνοντας μια μεγάλη γιορτή και δίνοντας ουσιαστική επιβράβευση σε υψηλά ιδανικά, όπως είναι το θάρρος, η ελπίδα, η δύναμη για ζωή.

«Η προσφορά καλλυντικών από την εταιρεία μας», δήλωσε ο CEO της Biokal Cosmetics, κος Διαμαντής Σεραφείμ, «είναι η ελάχιστη συνεισφορά της εταιρείας μας σε αυτό το υπέροχο όραμα των ανθρώπων, που έχουν δημιουργήσει το θεσμό Race for the Cure. Εμείς από την πλευρά μας, θα είμαστε πάντα δίπλα, σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια, που αφυπνίζει τις συνειδήσεις και μας κινητοποιεί σε θέματα υγείας και πρόληψης.»