Print this page

Lipikar Baume AP+M για το έκζεμα

Με τριπλή δράση ενάντια στον κνησμό, στις υποτροπές των εξάρσεων και με άμεση καταπράυνση.

Η LIPIKAR, η N°1 σειρά περιποίησης και καθαρισμού σώματος στα φαρμακεία στην Ευρώπη, επανασχεδιάζει το εμβληματικό προϊόν της, το μαλακτικό BAUME AP+, με μια νέα τεχνολογία που περιορίζει τον πολλαπλασιασμό και την ανθεκτικότητα του βακτηρίου Staph που εμπλέκεται στο έκζεμα, ενισχύοντας έτσι την ισορροπία του μικροβιώματος.

ΕΚΖΕΜΑ: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΝΗΣΜΟΥ

Το έκζεμα είναι μια κοινή, μη μεταδοτική δερματοπάθεια που εκδηλώνεται με τη μορφή πολύ ξηρών φολίδων με ερυθρότητα και κνησμό. Εκτιμάται ότι 1 στα 10 παιδιά στον κόσμο επηρεάζεται από την πάθηση αυτή, η οποία μπορεί να επιμείνει μέχρι και την ενήλικη ζωή. Μια νέα μελέτη της La Roche-Posay επισημαίνει τον

σημαντικό αντίκτυπο του εκζέματος στην ποιότητα ζωής. Η μελέτη αυτή, που διενεργήθηκε σε 5.000 ασθενείς με έκζεμα, κατέδειξε ότι το 50% από αυτούς βιώνουν έντονο πόνο ως αποτέλεσμα της πάθησης. Επιπλέον, τα παιδιά με έκζεμα υποφέρουν επίσης από σοβαρή ξηρότητα που οδηγεί σε κνησμό και συνεχές ξύσιμο

ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου. Πέρα από τα σωματικά συμπτώματα, το έκζεμα έχει και ψυχολογικές επιπτώσεις:

-Το 60% των παιδιών με έκζεμα λένε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο σχολείο, γιατί δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στην τάξη λόγω του διαρκούς κνησμού.

- Τα παιδιά με έκζεμα βιώνουν φόβο τρεις φορές περισσότερο.

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Οι 32 κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε πάνω από 14.000 ασθενείς έδειξαν ότι η σύνθεση του LIPIKAR BAUME είναι αποτελεσματική ενάντια σε όλα τα προβλήματα του ξηρού δέρματος. Στη Γαλλία, μάλιστα, 50 μαιευτήρια άρχισαν να χρησιμοποιούν το LIPIKAR BAUME λόγω της αποδεδειγμένης ασφάλειας και ανοχής του ακόμα και για τα νεογνά.

Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Το LIPIKAR BAUME AP+M χρησιμοποιείται καθημερινά σε πρόσωπο και σώμα, για 28 ημέρες. Για βέλτιστα αποτελέσματα πρέπει να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα, το πρωί μετά το ντους και το βράδυ πριν τον ύπνο.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΡΙΣΜΟΣ

Πάνω από 15.000 συλλέκτριες καρπών στην Μπουρκίνα Φάσο λαμβάνουν άμεση και δίκαιη αμοιβή μέσω του προγράμματος υπεύθυνου πορισμού του βουτύρου shea, το οποίο είναι βασικό συστατικό όλων των προϊόντων LIPIKAR. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόγραμμα υπεύθυνου πορισμού του Ομίλου L’Oréal. Το πρόγραμμα αυτό προστατεύει επίσης το περιβάλλον μέσω της προστασίας των δέντρων shea.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

90 σεμινάρια εφαρμογής κρέμας διοργανώνονται σε όλον τον κόσμο, εκπαιδεύοντας τους γονείς και τα παιδιά πάνω στο πώς να φροντίζουν το δέρμα τους και να ζουν μια καλύτερη ζωή με το έκζεμα.

ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το 2020, το LIPIKAR θα επωφεληθεί από μια πρωτοποριακή καινοτομία στον τομέα των συσκευασιών καλλυντικών προϊόντων: το πρώτο σωληνάριο καλλυντικής χρήσης με βάση το χαρτόνι, όπου το μεγαλύτερο μέρος του πλαστικού αντικαθίσταται από πιστοποιημένο βιολογικό υλικό σαν χαρτί!