Print this page

Health code: Ο απόλυτος σύμμαχος της υγείας και της ευεξίας του οργανισμού

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα της Health code.

Η Health code, με περισσότερα από 15 χρόνια στον χώρο της υγείας και των παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά κορυφαία brands παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης όπως: A. Vogel, BioCare, Hübner, Bio-Kult κ.α. Σύμμαχος στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας, επιλέγει συμπληρώματα διατροφής, δερμοκαλλυντικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Την ευρεία γκάμα των προϊόντων της συμπληρώνουν επιλεγμένοι κωδικοί βιολογικών τροφίμων.

 

Με πίστη και αφοσίωση στις αξίες της, η Health code παρακολουθεί στενά τις παγκόσμιες εξελίξεις του κλάδου και συνεργάζεται μόνο με εταιρίες που διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία στα συμπληρώματα διατροφής, στη φυτοθεραπεία και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Με προσήλωση στην τήρηση των αυστηρών κριτηρίων που θέτει, μελετά τις πρώτες ύλες που αξιοποιούνται σε κάθε προϊόν, με γνώμονα πάντα τη συμβολή τους στην ενίσχυση της ολιστικής υγείας του ανθρώπου. Ενημερώνεται συνεχώς για τις έρευνες που πραγματοποιούνται και για τις καινοτόμες διαδικασίες και μεθόδους παραγωγής των σκευασμάτων που αντιπροσωπεύει ώστε, να προσφέρει πάντα μόνο ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις υγείας σε φαρμακοποιούς, ιατρούς και καταναλωτές.

 

Σήμερα, η εταιρία έχει την αποκλειστική διάθεση των ακόλουθων brands:

 

A.Vogel_ Τα κορυφαία σε όλο τον κόσμο Ελβετικά προϊόντα φυτοθεραπείας, από φρέσκα βότανα πιστοποιημένης 100% βιολογικής καλλιέργειας και κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

 

Bio-Kult®_ Η Protexin Healthcare εξειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων προβιοτικών προϊόντων βέλτιστης ποιότητας, με την κορυφαία σειρά προϊόντων Bio-Kult®.

 

Hübner_ Η ποιότητα και η καινοτομία συναντώνται στο υψηλότερο επίπεδο καθώς τα προϊόντα Hübner προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

 

BioStrath®_ Τα προϊόντα της Ελβετικής σειράς προϊόντων βασίζονται στην πολύτιμη, πατενταρισμένη φυτική μαγιά Strath®. Αποτελούν φυσικά ελιξίρια για την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής υγείας.

 

BioCare_Με 30 χρόνια εξειδικευμένης γνώσης στην ανάπτυξη κλινικών συμπληρωμάτων διατροφής, τα προϊόντα της BioCare χαρακτηρίζονται για τη βέλτιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητά τους

 

Nourkin®_ Επιστημονικά αποδεδειγμένα το αποτελεσματικότερο προϊόν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την ανάπτυξη νέων τριχών, παγκοσμίως. Το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό Marilex® που διαθέτει, συμβάλλει καταλυτικά στην υποστήριξη, ομαλοποίηση και διατήρηση του κύκλου ανάπτυξης της τρίχας.

 

Nasopure®_Πατενταρισμένη συσκευή ρινικής πλύσης για εύκολο, ασφαλή και αποτελεσματικό καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας. Η συσκευή Nasopure®, απομακρύνει από τη μύτη τις ερεθιστικές ουσίες, τα ξένα σωματίδια και τα υπολείμματα βλέννας.

 

Ultrasun_ Η Ελβετική σειρά αντηλιακών Ultrasun προσφέρει απόλυτη προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA & UVB κι από την υπέρυθρη ακτινοβολία Α. Οι καινοτόμες φόρμουλες που διαθέτει, προστατεύουν και φροντίζουν κάθε τύπο και ανάγκη δέρματος.

 

Dermaviduals®_ Καινοτόμα, υψηλής τεχνολογίας σειρά δερμοκαλλυντικών για το πρόσωπο που περιλαμβάνει κρέμες, ορούς και gel καθαρισμού. Για τον σχεδιασμό και την παραγωγή τους έχουν εφαρμοστεί πρωτοποριακές μέθοδοι βασισμένες στη λιποσωμιακή τεχνολογία και νανοτεχνολογία.

 

Τέλος, στην ευρεία γκάμα των προϊόντων της Healthcode, συμπεριλαμβάνονται:

 

Το συμπλήρωμα διατροφής Cellfood® της NuScience Corporation.

Οι καραμέλες από 100% φρέσκο ginger, Gin Gins® Boost της the ginger people.

Το gel από 100% φυσική Aloe Vera της Fruit of the earth.

Η σειρά αποσμητικών Crystal Spring της Salt of the Earth.

 

Παράλληλα, η Health code έχει προχωρήσει στην παραγωγή και δικών της συμπληρωμάτων διατροφής | 2 brands:

 

1. Oregano4life_Σειρά προϊόντων που έχουν ως βάση την Ελληνική βιολογική ρίγανη. Η ρίγανη είναι πολύ γνωστή για τις θεραπευτικές και φαρμακευτικές της ιδιότητες από την αρχαιότητα. Συγκεκριμένα η Ελληνική ρίγανη (Origanum vulgare ssp. hirtum-heracleoticum) θεωρείται η καλύτερη παγκοσμίως λόγω της πολύ υψηλής της περιεκτικότητας σε καρβακρόλη, που είναι η κύρια δραστική της ουσία.

 

2. Lifecode με τα προϊόντα Bio-Colostrum. Τα προϊόντα Bio-Colostrum έχουν ως συστατικό πρωτόγαλα βοοειδών ελεγχόμενης βιολογικής εκτροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού. Η διαδικασία παρασκευής των προϊόντων Bio-Colostrum διασφαλίζει τη διατήρηση των βιολογικά ενεργών συστατικών του πρωτογάλακτος, με αποτέλεσμα την ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητά τους σε ανοσοσφαιρίνες που δομούν και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.