Print this page

15 Χρόνια Allou! Fun Park!

Φέτος γιορτάζουμε τα 15 μας χρόνια και εκτοξεύουμε την αδρεναλίνη σου στα ύψη,γιατί τώρα στο Allou! Fun Park ήρθε το μοναδικό 360 VR X-TREME Game!!!

Mια νέα εμπειρία σε περιμένει στο Allou! Fun Park!

Το πρώτο VR παιχνίδι στην Ελλάδα με δυναμική, περιστροφική 360 κίνηση ήρθε στο Allou! Fun Park και προσφέρει μια πραγματικά X-TREME εμπειρία.
Δες… αλλιώς τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας και ετοιμάσου για δυναμικά VR coasters, ακροβατικά με γρήγορες μηχανές, διαστημικές κόντρες και αερομαχίες! Μπες στην καρδιά της δράσης και νιώσε την παραμικρή λεπτομέρεια σε μια άλλη διάσταση με δυναμική κίνηση και 360 περιστροφική κίνηση!

VR Photo 1
Και όλα αυτά σ’ ένα εντυπωσιακά στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Allou! Fun Park μαζί με πολλές εκπλήξεις και events! Έλα να ζήσεις από κοντά μια X-TREME VR εμπειρία, να παίξεις μέχρι τελικής πτώσης και να πάρεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό των 15 Χρόνων Allou! με μοναδικά δώρα τεχνολογίας, ταξίδια, κονσόλες και πολλά ακόμα!
Και το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ!Ετοιμάσου για τρελά driftaρίσματα στη μοναδική πίστα Drift Kart στην Ελλάδα, Loop-αρε με το Loop Ιt, το ανάποδο loop με επιτάχυνση που αγγίζει τα 4G, ανέβα ψηλά με τα Star Flyer, Shock & Drop, Panorama και Shock Tower, ζήσε τον τρόμο στο The House of Fear BODIES και πολλές ακόμα στιγμές real διασκέδασης στα υπόλοιπα παιχνίδια του Allou!

VR Photo 3
Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου στην Skill Zone, την περιοχή με τα παιχνίδια δεξιοτήτων και κέρδισε δώρα!
Παίξε μέχρι να τα παίξεις με το Allou! XXL Pass, που σου προσφέρει απεριόριστο παιχνίδι όλη μέρα με επιπλέον συμμετοχές στο The House of Fear BODIES, Mirror Forest & Lazer Maze.
Αυτά τα Χριστούγεννα … γιορτάζουμε και όχι μόνο!Αλλάζουμε διάσταση με το μοναδικό “360 VR X-TREMEGame και απογειωνόμαστε … μόνο στο Allou!
Allou! Fun Park! Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

Η είσοδος στο Allou! Fun Park είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες Εορταστικό ωράριο λειτουργίας: 23 Δεκεμβρίου 2017 – 8 Ιανουαρίου 2018, Ώρες: 10:00 – 24:00 (31.12. 2017, 10:00 -22:00)