Print this page

Η καλύτερη ιδέα για πάρτι!

Για τα γενέθλια ή τη γιορτή του παιδιού σας, μπορείτε να καλέσετε τους φίλους του να δουν παιδικό θέατρο και μετά να κάνετε το πάρτι στο φουαγιέ! Σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστο! 

Θέλετε να κάνετε το πάρτι γενεθλίων ή τη γιορτή του παιδιού σας και αναζητάτε κάτι πραγματικά ξεχωριστό που θα μείνει αξέχαστο σε όλους; Μπορείτε να το κάνετε στο στολισμένο φουαγιέ του θεάτρου «Θυμέλη», αφού οι μικροί καλεσμένοι σας θα έχουν παρακολουθήσει την παράσταση «Το Κοριτσάκι Με Τα Σπίρτα». Το αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε διασκευή Διονύση Κούτση παίζεται τα τελευταία 20 χρόνια στο θέατρο «Θυμέλη» και πρόσφατα κέρδισε το βραβείο Δημήτρης Ποταμίτης ως η καλύτερη παιδική παράσταση της χρονιάς!

Φανταστείτε τον ενθουσιασμό των παιδιών όταν, αφού απολαύσουν την παράσταση, διαπιστώσουν ότι βγαίνοντας τους περιμένει ένα φαντασμαγορικό πάρτι!

Η παραχώρηση του φουαγιέ γίνεται χωρίς καμία χρέωση, με μοναδική προϋπόθεση να αγοράσετε 20 εισιτήρια και πάνω στην εκπτωτική τιμή των 6 ευρώ το άτομο. Εκτός από το χώρο παρέχεται μουσική από dj, χορός, θεατρικό παιχνίδι, Άγιος Βασίλης και πολλές εκπλήξεις. Εσείς, θα πρέπει να προνοήσετε για την τούρτα και το μπουφέ με φαγητό ή σνακς που θα φέρετε από το σπίτι ή με catering της επιλογής σας).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, κάντε κλικ εδώ!