Έρχεται στην Αθήνα 7,8,9 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου) και θα μας ιστορήσει ωραία παραμύθια με ένα μαγικό και ιδιαίτερο τρόπο!
H τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες ξανά μαζί μας μετά από 54 ολόκληρα χρόνια! 
Η κλασική ιστορία του Ντάμπο, του αγαπημένου μικρού ελέφαντα με τα μεγάλα αυτιά, γίνεται live-action και έρχεται την άνοιξη από την Disney! Ο εμπνευσμένος σκηνοθέτης της Τim Burton, δίνει νέο αέρα στην ταινία η οποία τιμά την διαφορετικότητα, την οικογένεια και τα όνειρα!
Εκατό χρόνια κλείνουν από την γέννηση του μαιευτήρα-διανοητή, φιλόσοφου, ποιητή, φωτογράφου και φιλέλληνα, Frédérick Leboyer και στον χώρο της Zivasart Gallery θα παρουσιάζεται ένα multi-media πανόραμα αποσπασμάτων του έργου του, καθώς και μια ομαδική εικαστική έκθεση με θέμα τη μητρότητα.
Με πολλές και ποικίλες δράσεις θα καλωσορίσουν τον μήνα των Χριστουγέννων, Δεκέμβριο οι μουσειοπαιδαγωγοί του «Ελληνικού Κόσμου». Όλα τα παιδιά είναι καλεσμένα να φτιάξουν γλυκά σοκολατένια και όχι μόνο, να βοηθήσουν τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη, να κατασκευάσουν μόνα τους γούρι για τη νέα χρονιά και να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων!
Μετά από 20 χρόνια γεμάτα βόλτες και γέλια στα στενά της Πλάκας, ήρθε ο καιρός ο Καραγκιόζης και η παρέα του να μετακομίσουν νότια  για να προσφέρουν ακόμα περισσότερα γέλια και ομορφότερες βόλτες!
Ο Γούντι και η παρέα του έρχονται ξανά στους κινημαοτγράφους!
Θεατρική παράσταση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη. 
Aπό 10 Νοεμβρίου, κάθε Σάββατο στις 15:00 & Κυριακή στις 11:30 στο Γκλόρια Μικρό
Σελίδα 1 από 23

Εγγραφή στο Newsletter

Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο

Φαρμακεία

City Guide