Θα τις κάνετε, κρατώντας αγκαλιά το μωρό!!!
Για να ξαναβρείτε πιο γρήγορα τη φόρμα σας.
Το περπάτημα είναι ο απλός και προσιτός τρόπος για να φύγουν τα κιλά εύκολα κι «ανώδυνα»!
To δυναμικό παρών έδωσαν 10.000 παιδιά στις 10 μεγάλες γιορτές του αθλητισμού σε όλη την Ελλάδα!
Δεν κάνει καλό μόνο στην υγεία και στη σιλουέτα. Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει ακόμα και τον τρόπο που φερόμαστε στα παιδιά μας.  
Τα τελευταία χρόνια ακούμε και συναντάμε πολύ συχνά την λέξη γιόγκα. Την βρίσκουμε σε γυμναστήρια, σε ειδικά στούντιο, σε κέντρα ψυχολογίας και την ακούμε πολύ συχνά απο ενήλικες και ηλικιωμένους, μέχρι έγκυους και μαμάδες. Η Μαρία Μαγκανάρη μητέρα δύο παιδιών, είναι πιστοποιημένη δασκάλα για παιδική γιόγκα . Μας αναφέρει ότι πολλές είναι οι μαμάδες εκείνες που ξεκίνησαν γιόγκα για τον εαυτό τους,αλλά στην συνέχεια θέλησαν να συμμετάσχουν και τα παιδιά τους σε κάτι τέτοιο, αλλά είναι και πολλές και εκείνες οι μαμάδες που χωρίς να έχουν βιωματική γνώση, εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε δασκάλους γιόγκα, για να γνωρίσουν και μια άλλη δραστηριότητα.
Όλες οι γυναίκες από τη στιγμή που έρχονται στη ζωή διακατέχονται από την “μητρική” ενέργεια (όλες οι γυναίκες είναι εν δυνάμει μητέρες). Στην εγκυμοσύνη αυτή η ενέργεια σωματοποιείται και η γυναίκα βιώνει αλλαγές τόσο στο σώμα της, όσο και στο πνεύμα της, στις σκέψεις της, στη διάθεσή της και πολλά άλλα.


Εγγραφή στο Newsletter