Εμπλουτισμένη με νέα υπέροχα σχέδια η συλλογή BLUE της NEF-NEF Homeware μεταφέρει τα χρώματα της Μεσογείου και την ανάλαφρη θερινή διάθεση στο σπίτι.
Επανεκκίνηση με ασφάλεια για την NEF-NEF Homeware με τη θετική έκθεση της TÜV HELLAS
Ο συγγραφέας και εικονογράφος ενός από τα πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία παγκοσμίως πέθανε σε ηλικία 91 ετών.
Ο πιο όμορφος μήνας της άνοιξης μας καλεί να ανανεωθούμε και να αλλάξουμε διάθεση ανανεώνοντας το στυλ του σαλονιού μας ή κάποιους από τους χώρους που τώρα θα απολαύσουμε με μεγαλύτερη άνεση λόγω υψηλότερων θερμοκρασιών, όπως η βεράντα, ο κήπος, η ταράτσα μας και σύντομα, ας ελπίσουμε, κάποιο εξοχικό!
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, στις 2 Απριλίου, συγκεντρώσαμε δέκα ταινίες που μιλούν για τον αυτισμό μέσα από πανέμορφες ιστορίες.
Εμπλουτισμένη με νέες συλλογές από οργανικά υφάσματα, υπέροχα σχέδια εμπνευσμένα από το χρώμα της άνοιξης και του καλοκαιριού αλλά και με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα, η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 είναι σχεδιασμένη για να διαμορφώσει το ανοιξιάτικο σπίτι σε μια όαση άνεσης, χαράς και ευεξίας.
Οι εκπτώσεις NEF-NEF Homeware συνεχίζονται με προσφορές έως 50% με επιλογές που θα ανανεώσουν το χώρο σας και, μαζί, θα σας αλλάξουν τη διάθεση!
Καμία χειμωνιάτικη νύχτα δεν είναι αρκετά ζεστή χωρίς το κατάλληλο πάπλωμα.
Η NEF-NEF Homeware “συμμαχεί” με τον ερασιτέχνη σεφ, τον δεξιοτέχνη μάγειρα και την τέλεια οικοδέσποινα με μια συλλογή που συνδυάζει πρακτικότητα με στυλ.
Σελίδα 1 από 22

Εγγραφή στο Newsletter