Υπάρχουν τρόποι για να βοηθήσετε το παιδί σας να σταματήσει τα ψέματα;
Και πώς θα τα βοηθήσετε να τους ξεπεράσουν.
Το να μεγαλώνει κανείς παιδιά δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο. Υπάρχουν όμως τρόποι που θα βοηθήσουν νέους αλλά και «έμπειρους» γονείς!
«Θεία Ιουλία, γιατί έχεις μουστάκι σαν τον θείο Παύλο;»!!!  Όταν μιλάμε για ειλικρίνεια βλέπουμε πως τα μικρά παιδιά αγαπούν την αλήθεια σε τέτοι βαθμό που ... φτάνει τα  όρια της αγένειας! Πώς γίνεται  καθώς μεγαλώνει να είναι και πιο έντονη η τάση του να υπεκφεύγει και να λέει ψέματα;  Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό;  
Το παιδί μεγαλώνει, είναι πιο ανεξάρτητο, πιο σίγουρο για τον εαυτό του, διαθέτει αυτοέλεγχο και δημιουργικότητα. Αρκείται να παίζει με τα παιχνίδια του, θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα και όταν απογοητεύεται ή τσατίζεται το εκφράζει πιο εύκολα.
Όσα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι γονείς για να μην πέσουν τα παιδιά τους θύματα σχολικού εκφοβισμού!
Ορόσημα ανάπτυξης είναι ο όρος που αναφέρεται στο σύνολο δεξιοτήτων και συγκεκριμένης συμπεριφοράς που παρατηρείται σε μωρά και μικρά παιδιά καθώς μεγαλώνουν. Ακολουθούν κάποια από τα ενδεικτικά ορόσημα ανάπτυξης στα διάφορα στάδια ανάπτυξης ενός νηπίου.
Αποκωδικοποιήστε τη συμπεριφορά του για να ξέρετε πώς είναι καλύτερο να φέρεστε κι εσείς απέναντί του.
Είναι σαν τα αδέρφια αλλά με λιγότερους καυγάδες. Τα ξαδέρφια των παιδιών μας είναι και θα παραμείνουν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή τους. 
Σελίδα 1 από 44

Εγγραφή στο Newsletter

Σήμερα, Αύριο, Μεθαύριο